mercredi 11 mars 2015

Jenkkiroadtrip2015 San Franciscosta New Yorkiin

Morjens!



Seuraavassa seuraa pientä matkakertomusta kuvilla höystettynä kuuden jätkän kuuden viikon roadtripistä USA:n halki. Saatiin idea matkasta Libanonissa rauhanturvahommissa vajaa vuosi sitten ja ruvettiin kyselemään jengiltä kiinnostusta lähteä reissuun. Lopulta saatiin kerättyä kasaan äijät joilla oli sekä varaa, aikaa että kiinnostusta lähteä toteuttamaan matkaa ja tarkempi suunnittelu alkoi. Porukan ikäjakauma on 21-27v ja asuinpaikat ovat ympäri Suomea välillä Kuopio - Helsinki. Matkan ajakohdaksi saatiin pähkäilyjen jälkeen 27.2.-11.4.2015 ja reitin pituudeksi (alustavasti) ~10 000km.



Reitti kulkee seuraavasti:





Kartasta näkyy reitin skaala, mutta mainitaan vielä isommat pysähdykset nimeltä niin on helpompi seurata kulkua:

San Francisco - Yosemiten luonnonpuisto - Los Angeles - Las Vegas - Grand Canyon - Oklahoma - Dallas - New Orleans - Orlando - Key West - Miami - Atlanta - Washington D.C. - New York.



Lento jenkkeihin kulki Helsingistä Osloon, sieltä Kööpenhaminaan (tästä ylimääräisestä välilaskusta kiitos SAS:lle) josta jatkettiin New Yorkiin ja lopuksi isosta omenasta vielä viimeinen vajaan seitsemän tunnin sprintti San Franciscoon. Sieltä reissu alkoi vajaat pari viikkoa sitten ja vielä on reilut neljä viikkoa edessä. Kirjoitellaan tällä hetkellä Flagstaff:in kylästä ja huomenna tarkoitus jatkaa Grand Canyonille aamusta ja illemmalla Albuquerque:een Breaking Bad:in maisemiin. Tästä ja muista reissutunnelmista lisää seuraavissa postauksissa!



Matkan kulkua voi siis seurata tästä langasta sekä Instagramista hashtagilla #jenkkiroadtrip2015.





Jenkkiroadtrip2015 San Franciscosta New Yorkiin

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire