mercredi 4 mars 2015

Jyväskylän ja Mikkelin naiset huomio!

Pakkislaisille hyvää alkanutta kevättä - aurinkoista ja sopivan lämmintä tottakai!



Täällä 1989 vuosimallin mies jolla on sydän paikallaan etsii hyväsydämistä mimmiä. Kerronpa seuraavassa hieman millainen persoona täällä kirjoittelee sekä mitä haen. Tarkempi – mukavaksi kehuttu - kuva tulee varmasti esille kuulumisia vaihtamalla ja livenä.



Aluksi mainitaan arkielämästä sen verta, jotta opiskelut (AMK) alkavat olla paketissa ja töitä tulee pyöriteltyä opiskelun ohessa. Vasara ja porakone pysyvät kyllä tarvittaessa kädessä. ;) Teen vielä opinnäytetyön sekä pari kurssia, jonka jälkeen lähden innolla uusia kuvioita kohti. Tulevaisuus on monessa mielessä avoin ja oikeastaan olen linnun lailla vapaa menemään minne keväiset tuulet vievät. Tähän yhtälöön sopii mainiosti mukava aurinkoinen neitonen. Opiskelen vielä kevään ajan täällä Etelä-Savossa (Mikkeli) ja tämän jälkeen kotikaupungiksi tulee Jyväskylä tai nykyinen Mikkeli. Vuosien varrella tullut asuttua eri puolilla tätä hienoa maata, joten olen asuinpaikan suhteen avoin. Toki ei se haittaisi mikäli bonuksena sattuu sopivasti kauniimpi osapuoli vaikuttamaan päätökseen, mihin kaupunkiin tässä tulee asettumaan :).



Nyt on aika mennä asiaan, eli vapaa-aikaan! Eri harrastukset ovat tälle miehelle olennainen osa elämää. Ystävien ohella harrastukset tekevät elämästä elämisen arvoista ja elämähän on tehty nautittavaksi! Mistähän sitä aloittaisi… no, aloitetaan vaikka veneilystä ja vesillä liikkumisesta. Suomen hienoista ja puhtaista vesistä tulee veneilyn muodossa nautittua läpi koko aurinkoisen suven. Vuosien varrella veneet ovat vaihdelleet isommasta pienempään, mutta hieno harrastus on ja pysyy. Se on loistavaa kun lempeät aallot tai myrskytuuli keikuttaa venettä. Elämässä saa olla väriä, ettei kaikki käy liian musta valkoiseksi. Mikäli kuulostaa hyvältä ja sattuu kaunis päivä kohdalleen voidaan lähteä Saimaan aalloille kesällä? Aalloilla seilaamisen lomassa piknikki tässä seurassa kauniin saaren rantahiekalla laittaa hymyn huulille… :)



Toinen lähellä sydäntä oleva harrastus on liikunta. Pää-asiassa kuntosalilla tulee säännöllisesti rautaa liikuteltua. Joku voisi sanoa tätä elämäntavaksi, mutta mielestäni harrastuksia ei saa ottaa liian vakavasti. Kesäinen jäätelöhetki sopii mainiosti bodi-asioihinkin. Aina välillä voi taivutella ja käännellä makrojakaumia sopivaan suuntaan ;). Tennistä tulee myös silloin tällöin pelailtua hyvässä seurassa huvin ja urheilun kannalta. Sopii hyvin olkapää huolloksi ja pitää stressin loitolla / kortisoli tasot alhaalla. :)



Olisi hieno juttu mikäli pidät jollakin tavalla urheilusta. En edellytä sinua varsinaisesti harrastamaan sporttia, koska jokainen erilainen ihminen pitää eri asioista. Niitä asioita kannattaa ihmisen tässä vapaassa maailmassa tehdä mistä pitää. Toki ainahan se on mukavaa mikäli pidät jostakin itsellesi sopivasta liikuntamuodosta tai olet muuten vaan aktiivinen ja pidät itsestäsi huolta.



Siinäpä tärkeimmät harrasteet. Monenlaisia pikku puuhasteluja on myös mielessä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus käydä kokeilemassa mäkihyppyä virallisesta mäestä. Huomaa lauseessa konditionaali, koska toistaiseksi tämä ollut jo useamman vuoden toteutus asteella. Täytyyhän ihmisellä haaveita olla :). Siinä voi olla myös rinteen alhaalla olevalla yleisöllä kivasti ihmettelemistä. En ole kehonrakenteelta perinteisen stereotypian mukainen mäkihyppääjä vaan enemmänkin syöksylaskija/suurpujottelija.



Yöelämässä tuli nuorempana viihdyttyä enemmän. Nykyään on tullut rauhoituttua muihin harrasteisiin. Baareiltua tulee harvakseltaan. Periaatteena on ajatus laadun korvaavan määrän. Käyn muutaman kerran vuodessa kunnolla hyvien kavereiden kanssa rentoutumassa. Yöelämä on kääntymässä baareilusta ruokaravintoloiden puolelle. Pippuripihvin syöneenä on raikkaampi herätä aamulla, kuin kostean illan jälkeen se ”klassinen” maku suussa. Lisäksi keikoilla festareilla tulee viihdyttyä säännöllisesti. Musiikista puheen ollen musiikkia tulee kuunneltua monipuolisesti sekä avoimin mielin laidasta laitaan. Näin nauttii enemmän sekä saa enemmän irti. Yöaktiviteetteihin liittyen korvan takaa tulee esille ajatus perinteisistä lavatansseista. Lähdetäänkö kokeilemaan? Jos et kerro kenellekään myönnän osaavani - vain - valssin askeleet. ;) Kaikkea pitää kokeilla ja loput voi improvisoida! Pää-asia on, että hauskaa riittää.



Ai niin, mitoista vielä – pakkotoistollahan tässä ollaan. Tärkeintä eli syliväliä löytyy 177 cm! Painoa nyt n. 85 kg.



Sinusta etsin kivaa sekä nättiä naista parisuhteeseen, seikkailuun tai ystäväksi. Otetaan yhteyttä, tavataan, keksitään hauskaa tekemistä ja katsotaan mihin tie vie. Yhteystiedot:

lasee1@outlook.com





Jyväskylän ja Mikkelin naiset huomio!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire