jeudi 5 mars 2015

Raskausarpia,vai jotain muuta?

Laitan näin alkuun kuvan:



Imgur



Tuommoinen siis on ajan mittaan "kasvanut" tuohon, enkä ole täysin varma onko tämä semmoinen suuruudenkuuluisa raskausarpi, vai jotain muuta?

Olen yrittänyt katsoa netistä kuvia raskausarvista, mutta minun mielestä ne eivät ole ihan tasan tämän näköisiä (voin myös olla väärässä).



Aloitin siis salilla käymisen uudestaan (noin parin vuoden tauon jälkeen) viime kesäkuussa. Aloin treenaamaan kokeneemman porukan kanssa erittäin rankkoja treenejä. Aloin syömään myös luonnollisesti todella paljon. Ensimmäisen kerran kiinnitin huomiota näihin jälkiin muistaakseni syyskuussa, silloin ne oli vielä todella pienet. Lokakuu-marraskuu-joulukuu meni enemmän tai vähemmän treenien skippaamiseen. Joulukuun puolestavälistä tähän hetkeen olen ollut tauolla, erinäisistä syistä.



Nämä jäljet kasvoivat tämän näköisiksi jossain siinä syyskuun jälkeen. Nuo paksummat kaksi viivaa tuntuvat myös snadisti kuoppamaisilta/syventyneiltä tjsp. Aloin tammikuussa seurailemaan vähän että josko ne vielä isonisivat,tai jotain, mutta mitään ei ole käynyt. Jäljet ovat siis monta kuukautta olleet tämän näköisiä.



Asian ihmeelliseksi tekee se, että nämä jäljet kasvoivat sinä aikana kun skippailin treenejä suhteellisen usein. Kyse on vasemmasta kädestä, oikeassa kädessä suurinpiirtein samassa kohdassa on todella todella pieni jälki, mutta ei mitään muuta.

Sen sijaan tässä vasemmassa näkyy myös todella haaleita ja pieniä ns. "tunneleita" tai semmosia siksakkiviivoja tuossa keskemmällä, missä on haaleampia jälkiä, en osaa paremmin selittää.



Ymmärrän että selitykseni saattaa olla hieman sekavaa ja kuulostaa tyhmältä, mutta haluan todella tietää ovatko nämä jäljet vain harmittomia raskausarpia, vai voiko ne olla jotain vakavempaa, että pitäisi lekurissa käydä näyttämässä (kyllä,olen ehkä snadisti luulotautinen :D).





Raskausarpia,vai jotain muuta?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire