mercredi 19 juillet 2017

Bikini Sofia Ruusila-Nousiainen

[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]

Sofia on täysillä urheiluun panostava nuori nainen, jolla on tarkoituksena tehdä ensimmäinen kunnon kilpailu ja menestystä tietysti siinä niin hyvin kuin mahdollista. Kyse ei ole mistään kertakokeilusta, vaan hänen suunnitelmiinsa kuuluu kilpailla myös syksyllä Nordic Fitness Expon SM-kilpailuissa. Tietysti hän ymmärtää, että hänen on päästävä SM-kilpailuun olemalla Sportyfeel Fitness Classicissa kuuden joukossa tai kilpailtava uudelleen Jyväskylän tai/ja Oulun karsinnoissa.
Jos Sofia haluaisi, niin hän voisi käyttää itsestään maailmanmestarin titteliä, jonka hän voitti hyvin pienellä treenillä muutama vuosi sitten eräässä pienessä liitossa. Mutta hän ei noteeraa sitä titteliä enää, vaan haluaa menestyä fitnessurheilussa ja siinä kaikissa kovimmalla tasolla eli IFBB:n kilpailuissa. Sofia tietää, että hänen voittamansa maailmanmestaruus ei ole minkään arvoinen IFBB:n tasolla ja siksi hän ei halua enää puhua siitä, vaan sanoo viikonloppuna pidettävän kilpailun olevan hänelle tavallaan ensimmäinen oikea kilpailu.

Uusi vaihde päälle
Viime vuoden lokakuussa ollessaan matkalla miehensä Nikon kanssa Kaliforniassa hän tapani nykyisen valmentajansa Kim Oddon, joka on todella tunnettu valmentaja ympäri maailmaa, mm. Nordic Pro –kilailun voittaneen Tawna Eubanks on hänen valmennettaviaan. Sofia oli ollut Nordic Fitness Expon messuilla töissä ja oli päättänyt silloin kilpailla seuraavan vuoden syksynä IFBB:ssä, mutta Kim Oddo sanoi hänelle, että seuraava kisa olisikin jo keväällä. Niinpä treenit kovenivat saman tien ja Sofialla oli löytänyt uuden motivaation elämäänsä. Hänellä oli nyt selkeä tähtäin ja myös samalla hän päätti keskittyä vain treenaamisen.
x Sofia-6Viikko ennen kilpailua Sofia oli jo niin tiukassa kunnossa, että Kimin oli hiukan jarrutettava kuntoa, koska muuten hän olisi ollut liian tiukka bikini fitness –lavalle. Sofia sanoo, että hän ei ole koko dieetin aikana ollut varsinaisesti nälässä, mutta helppoa se ei tietenkään ole ollut. Painoa on pudonnut noin 4-5 kiloa vuoden alusta, jolloin kisadieetti varsinaisesti alkoi.

Odotukset
Sofian odotukset kilpailusta ovat hyvin maltilliset. Hän ymmärtää, että taso on kovempi kuin missään hänen aiemmissa kilpailuissa. Vaikka jokainen kilpailija syvällä sisimmässään haluaa voittaa, niin paremmilleen ei voi mitään. Näin Sofiakin ajattelee. Hän ei tule Kultsalle turhia luuloja itsestään, vaan hyvin nöyränä urheilijana, joka varmasti kamppailee viimeiseen saakka menestyksestä ja uskoo itseensä, niin kuin pitääkin uskoa.
Sofia on ensimmäinen suomalainen mediaa kiinnostava aktiivinen fitnessurhelija. Fitnessurheilu tarvitsee kiinnostavia urheilijoita, joita media seuraa ja vain sillä laji pystyy menemään eteenpäin suuren kansan tietoon. Sofian positiivinen julkisuus on tuonut paljon hyvää huomiota fitnessurheiluun. Meidän pitää olla tyytyväinen, koska vielä kaksi vuotta sitten media ei edes tiennyt fitnessurheilun olemassa olosta.

IFBB Finland ry. on Valo ry:n valtakunnallinen jäsenjärjestö ja fitnesskilpailijat ovat virallisesti tunnustettu urheilijoiksi Suomessa. Ollaan ylpeitä saamastamme tunnustuksista ja ymmärretään, että Sofia Ruusila-Nousiaisen tuoma julkisuus vain nostaa positiivisella tavalla tietoisuutta fitnessurheilusta!

Lähde:

bodylehti.fi

Let's block ads! (Why?)



Bikini Sofia Ruusila-Nousiainen

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire