lundi 25 septembre 2017

Viinit, konjakit, viskit, ... Keskustelua "paremmista" alkoholijuomista

No jos kerran Irlantiin asti lähtee, niin ei sieltä kyl minun mielestäni kannata samaa tuoda mitä alkostakin saa. Itse en juuri Irlantilaisiin tisleisiin ole perehtynyt ja enenpi mielenkiintoni on tuola Islayn suunnalla, joskin pikku hiljaa katseeni on ylämaan suuntaankin harhailemassa.

Muuten, mikä hintataso on briteissä? Suomen ja saksan hintatasossa ei enään niin mahdotonta hintaeroa ole noissa keskihintaisissa single-malteissa. Jos pullo maksaa suomessa 40-45 euroa, niin saksassa se on ehkä 5-7 euroa halvempi. Siinä kun se alkoholiveron suhteellinen osuus on jo aika pieni. Eli jos tilaileen lähteepi, niin sitten jotian mitä ei alkosta saa.

Paikanpäällä kannattaa kysellä, jos vaikka löytyisi jotian tyyliin "talon wisky" tms, mitä ei välttämättä juuri muualla saisikaan.

Onko muuten jengillä millasia pulloja kaapissa? Mulla on Bowmore cast strengh ja mariner, coal ila signatory 1991 (tai 2..) portwood finish, Teerenpelin whisky ja Balvenie Doublewood. Pari puloa pitäisi vielä hommata kun kerran olen reussun päällä täällä saksan maalla. Tietty punkku-telinettäkin pitäisi täydentää..

Let's block ads! (Why?)



Viinit, konjakit, viskit, ... Keskustelua "paremmista" alkoholijuomista

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire