mercredi 15 novembre 2017

Tehokkaat tehonlisääjät/rasvanpolttajat?

Kiinnostaako stimulantit? Kofeiinihan on toimiva ja laillinen vaihtoehto, ja kofeiini/tauriini -kombo potkii vielä vähän paremmin. Sitten sellainen stimulantti kuin 1,3-dimethylamylamine on ilmeisesti todella tehokas, jotkut vertaavat jopa efedriiniin. Kyseinen aine on siis laillista. Tunnetaan myös mm. nimillä methylhexanamine ja geranamine. Henkilökohtaista kokemusta minulla ei kuitenkaan tuosta aineesta ole, mitä nyt olen netistä lueskellut..
Stimulantithan kyllä piristävät ja auttavat poolttamaan rasvaa, mutta niitä ei kannata kuitenkaan jatkuvasti syödä, koska niihin kehittyy toleranssi aika nopeasti. Ja noillahan on sivuvaikutuksia, joillakin aineilla kovempia kuin toisilla.. Käsien tärinä, hikoileminen, unettomuus, kohonnut syke ja verenpaine jne..

Muista laillisista ja toimivista rasvanpolttajista sitten sua saattaa kiinnostaa nämä kilpirauhasen toimintaan vaikuttavat aineet, niitä on markkinoilla muutamia. Lukemani mukaan tällaiset aineet voivat kuitenkin johtaa siihen että kilpirauhasen toiminta voi mennä aivan vituilleen. Aiheesta mulla ei paljoa ole tietoa, mutta google kyllä auttaa.

Typpioksidituotteista sitten arginiini ja sitrulliinimalaatti on aika suosittuja, samaten sellainen aine kuin epimedium. Monissa pumpinlisääjissähän noita on.

Tietyt vitamiinit ja mineraalit voivat toimia "testoboostereina", tosin eihän se vaikutus nyt hirveän suuri ole ellei satu olemaan pahemmanlaista vajausta kyseisistä aineista. Sinkin, magnesiumin ja B6-vitamiinin yhdistelmä ZMA on ainakin mainittava.. Lisäksi esim. D3-vitamiini voi vaikuttaa positiivisesti testosteronitasoihin, ja D-vitamiinin saannista on kyllä muutenkin fiksua huolehtia, koska keho ei itse pysty sitä juurikaan tuottamaan.

Sitten näitä toimivia ja toistaiseksi laillisia "harmaan alueen" aineita on aika paljon, esimerkiksi mm. Novedex XT:n vaikuttava aine ATD. Sillä on kuitenkin ilmeisesti sellaiset sivuvaikutukset että ei välttämättä kannata ottaa. Ja nämä nyt on enemmänkin roinapuolen juttuja, hormonitoimintaa kun säätelevät.

Let's block ads! (Why?)



Tehokkaat tehonlisääjät/rasvanpolttajat?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire