lundi 27 février 2017

Kuukauden idiootti!!

No jokainen tekee omalle keholleen mitä tykkää. Niin pitkään kuin syntholilla/silikonilla täytetyt hauikset ei ala esiintymään kehonrakennuskisojen voittajien paikalla ja niistä ei tule kisoissa pärjäämisen edellytystä, niin mulle se on ihan sama. Onneksi kunnolla toimiva aito lihas näyttää yhtä selvästi aidommalle ja paremmalle, kuin e-kupin luomurintakin voittaa e-kupin silikonirinnat naisella. Eli viimeistään kun "tavara" liikkuu tai sitä kosketellaan niin eron kyllä huomaa. (Lihaksien kohdalla tarkoitin liikkumisella lähinnä sitä että rento lihas jännitettään tiukaksi.)

Jos joku ajattelee että yli 60cm:n tiukka olkavarsi on yhtälailla keinotekoinen riippumatta onko se hankittu "täytteillä" vai steroideilla, insuliinilla ja kasvuhormonilla, niin olen kyllä täysin eri mieltä. Onhan kuitenkin aito lihas aina toimivaa elimistön omaa elävää kudosta riippumatta sen kasvuärsykkeeksi käytettyjen keinojen määrästä. Toisin on kehon ulkopuolelta otetun "täyteaineen" kohdalla. Pahoin kyllä pelkään että "täyttäminen" aika yleistä kehonrakennuksessa pohkeiden kohdalla. Mutta kyllä jännitettäessä pohkeissakin aina aito lihas kuitenkin on näyttävämpi ja erottuvampi.

Kerran muuten tuli dokumentti jossa naiselta imettiin rasvaa vatsasta ja siirrettiin se ruiskeina pakaroihin antamaan pepulle uutta muotoa. Kyllä sekin mielestäni oli luonnollisempi tapa muokata ulkonäköään, kuin silikonien käyttö. (Onneksi lihaksia ei samalla tavalla siirrellä.) En suinkaan tarkoita että ylläoleva tapaus olisi silikonitäytteitä ottanut, kyseessä ilmeisesti reilut synthol-ruiskeet (Öljy joka ei juuri ollenkaan poistu kehosta) ja ruiskeilla aiheutetut mahdolliset turvotusta aiheuttavat tulehdukset lihaksen sisällä. Niin ja lopuksi vielä huomautan että en suinkaan vastusta naisten silikonirintoja, kuten sanoin jokainen päättää itse ruumiistaan. Puhuin vain siitä että elimistön oma lihas-ja rasvakudos on aina kuitenkin aidompaa kuin "täyteaineet".

Let's block ads! (Why?)



Kuukauden idiootti!!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire