mercredi 23 août 2017

Teemu Packalen

Helvetin hieno homma.

Packalenin fyysinen olemus ja matto-osaaminen jo pelkiltään tulee aiheuttamaan ongelmia monellekin UFC:n kevytsarjalaiselle, joka ei sijoitu sinne ihan kovimpaan kahteenkymppiin. Toivottavasti Mano Management & UFC pääsevät jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen siitä mihin suuntaan Teemun uraa on järkevää rakentaa, kun matseja on vasta 7 eikä Damien Lapilusta kovempia nimiä (Teemusta itsestään riippumattomista syistä) ole vielä listalla.

Uskon, ettei Teemun potentiaali ole jäänyt huomaamatta Joe Silvalta (tai kuka ikinä siellä hoitaakaan Euroopan matchmakingia), ja mies antaa Packalenille ensimmäiseksi vastustajaksi jonkun lähes yhtä kokemattoman kaverin, joka ei kuitenkaan ole sieltä vaarallisimmasta ja lupaavimmasta päästä. Vastustajan kotimaaksi veikkaan Ranskaa, Puolaa tai Englantia.

Ps. Ottaen huomioon sopimuksen yhtäkkisen luonteen ja vihjailut nopeasti häkkiin pääsemisestä moneltakin taholta, ei ole ollenkaan mahdotonta, että Packalenia pidetään varalla esimerkiksi jo Glasgowin kortille (18.7) jonkun kevytsarjalaisen paikkaajaksi. Ehkä joku kortille merkatuista kevytsarjalaisista on antanut ymmärtää olevansa epävarma terveydentilastaan? Who knows.

Let's block ads! (Why?)



Teemu Packalen

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire