lundi 28 août 2017

Tina Lähdemäki

[​IMG]

En löytänyt Lähdemäelle hänen bloginsa lisäksi omaa ketjua, joten laitetaanpa sellainen pystyyn lupaavalle suomalaiselle UFC-ottelijalle.

Tuli katsottua äsken Tinan debyytti pitkästä aikaa ja täytyy sanoa, että nyt kun tämä UFC:n korsisarja alkaa pikkuhiljaa muodostua jonkinlaiseen järjestykseen, niin "Jelly Beanin" tulevaisuus painoluokassa näyttää suorastaan loistavalta. Vastustajana debyytissä oli siis Claudia Gadelha, jota pidetään yleisesti tämän hetken top1-2 painoluokassaan UFC:ssa. Henk.koht olen sitä mieltä, että koko divarista ei löydy montaa ottelijaa, jotka olisivat pystyneet antamaan Gadelhalle yhtä kovan vastuksen mitä Tina antoi. Sen perusteella miten Tina otteli painoluokan kiistatonta top1-2 vastaan, ja mitä on nyt muuten tullut korsisarjan tilannetta seurattua, niin laitan tähän lyhyesti oman karkean näkemykseni siitä millaiset voimasuhteet Tinalla mielestäni on UFC:n top 10 rankattuja vastaan.

1.Joanna Jędrzejczyk: Mestarilla selvä etu pystyssä, matossa tasaista.

2.Claudia Gadelha: Gadelhalla selvä etu matossa, pystyssä tasaista. 5 eräinen suosisi Tinaa.

3.Carla Esparza: Carlalla selvä etu matossa, pystyssä selvä etu Tinalla.

4.Jessica Penne: Pystyssä selvä etu Tinalla, matossa lievä etu Pennellä.

5.Rose Namajunas: Pystyssä tasaista tai lievä etu Rosella, matossa tasaista tai lievä etu Rosella. 5 eräinen suosisi Tinaa.

6.Tecia Torres: Pystyssä lievä etu Tinalla tai tasaista, matossa lievä etu Tinalla.

7.Ronda Markos: Matossa tasaista, pystyssä selvä etu Tinalla.

8.Joanna Calderwood: Pystyssä tasaista, matossa lievä etu Tinalla.

9.Paige VanSant (ei kuuluisi top10): Pystyssä todella selvä etu Tinalla, matossa lievä tai selvähkö etu Tinalla.

10.Aisling Daly: Pystyssä selvä etu Tinalla, matossa tasaista.

Jätin Morozin pois listalta, koska en tunne häntä ottelijana hyvin. Jos olisi pakko veikata sen vähäisen perusteella mitä on nähnyt, niin antaisin hänelle varmaan edun sekä matossa, että pystyssä.

Summa summarum: Lähdemäki on klassinen esimerkki ottelijasta, jolta puuttuu vielä top10 rankkaukseen oikeuttavat voitot, mutta joka taidoiltaan kuuluu SELVÄSTI sinne ja ennustankin tässä nyt, että on vain lyhyen ajan kysymys, kun Tina itsensä sieltä löytää :) JellyBean kulkee tällä hetkellä mukavasti "under the radar", ja kun seuraavassa matsissa tulee luultavasti vastaan joku divarin keskitason ottelija, on luvassa todennäköisesti kylmää kyytiä vastustajalle. Vedonlyöntikertoimia odotellessa :)

Let's block ads! (Why?)



Tina Lähdemäki

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire