lundi 12 février 2018

Mark "The Super Samoan" Hunt

Universumin hienoin ja kovin jätkä!

Mark Richard Hunt[1] (born 23 March 1974) is a New Zealand mixed martial artist and former kickboxer of Samoan descent, currently living in Sydney, Australia. Hunt competes in the Ultimate Fighting Championship, and was also the winner of the 2001 K-1 World Grand Prix.

As of 6 October 2014, he is #4 in official UFC Heavyweight rankings, not counting the champion.

Mark Hunt - Wikipedia, the free encyclopedia

Hunt on otellut kovimpia kickboksaajia vastaan ja tehnyt saman myös mma:n puolella, harvalla löytyy vastaavaa luetteloa vastustajista.
Kohta ollaan siinä pisteessä että Huntista voidaan alkaa puhua yhtenä kaikkien aikojen parhaana hewarina, pelkästään kyky otella tuolla tasolla noin pitkään on
aivan huikea saavutus. Tähän kun vielä lisätään kuuden matsin alamäki niin ollaan vieläkin erikoisemman yhtälön keskellä, tuollaista nousua ei ole kukaan muu vielä kyennyt tekemään.

Huntilla on taianomainen kyky tyrmätä vastustajia niin vasemmalla kuin oikealla kädellä, viimeisin yhden lyönnin puhdas KO tyrmäys nähtiin ottelussa Roy Nelsonia vastaan.
Tämän tyrmäyksen ansiosta Huntille tarjottiin juuri mahdollisuutta interim titteliin joka käydään Fabricio Werdumia vastaan Ufc 180 tapahtumassa joka on samalla ensimmäinen laatuaan Mexico cityssa.

Suurin ongelma Huntille taitaa tällä hetkellä olla painonpudotus, elopaino on tällä hetkellä päälle 300lbs eli tiputettavaa on edessä noin 37lbs alle kuukaudessa.
Tähän sitten vielä päälle että kunnon camppia ei ole takana puhumattakaan korkeanpaikan leiristä mikä olisi suotavaa, kun otellaan Mexico cityssa (elevation over 7200ft).
Hankalasta tilanteesta huolimatta annan Huntille kohtuulliset mahdollisuudet Werdumin tyrmäämiseen, mutta pisteille mentäessä luultavasti Werdum voittaa koska kuntopohjaa on rakennettu huomattavasti pidempään.

Keskustelua, mietteitä tulevasta ja miksei myös menneistä...

Let's block ads! (Why?)



Mark "The Super Samoan" Hunt

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire