lundi 20 mars 2017

Niin pienet, mutta ai niin ärsyttävät asiat elämässä

Onko meillä jo tämmöinen tredi? Voi olla ja varmaan itekin olen vastannut mutta sanokaa :wanha: jos on.

Anyways, olen huomannut elämässä semmoisia pieniä asioita, mitkä aiheuttavat suhteettoman suurta vitutusta. Joku parkkisakko aiheuttaa suhteellisen vitutuksen ja joku itseänsä peukaloon vasaralla lyömisestä koituu suhteellinen vitutus. On kuitenkin niin pieniä asioita, mitkä sitten vituttaa jostakin syystä asian pienuuteen suhteutettuna aivan liian paljon. Ovat kuitenkin niin pieniä, että niitä ei tule ehkäistyä, vaikka niiden ehkäisy olisikin todella vähällä työllä hoidettu. Näin nämä pikkuiset asiat sitten toistuvat päivästä toiseen.

Esimerkki:

Paskalla käyminen, ekana tulee lorautettua kuset sinne pönttöön ja sitten tulee luonnollisesti pökäle. Murphy hoitaa homman takuulla kotiin ja pökäle ei lukkona veteen mene, vaan molskahtaa iloisesti roiskuttaen kusen ja paskan sekaista vettä pakaroille. Tämä vituttaa joka ikinen kerta aivan mahdottomasti, mutta silti se tapahtuu jostain syystä aivan liian usein.

Toinen asia. Olen keittänyt jotain makaroonia ja vuorossa on samalla kattilalla jonkun muun, esim sekavihannesten keittäminen. Kattila tulee pestyä ja kun sen laittaa kuumalle levylle, niin AINA se alkaa paukkumaan ja alta lentää kuumia vesipisaroita kropalle ja joka kerta sekin vituttaa ylimaallisen paljon asian pienuuteen suhteutettuna.

Nämä asiat ovat kuitenkin loppupeleissä niin pieniä, ettei se vitutuskaan ole kamala jos vertaa esim parkkisakon vitutukseen, siksi näille asioille ei sitten tule tehtyä mitään.

Olenko ainoa?

Let's block ads! (Why?)



Niin pienet, mutta ai niin ärsyttävät asiat elämässä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire