samedi 18 mars 2017

Pekka Kotipohja

Pitää nyt Pekallekin avata oma ketju, kun Body-lehdessä oli juttuakin. http://ift.tt/1kJWMiD Kovassa kunnossa oleva tulevaisuuden lupaus, jonka ensimmäiset kisat ovat tänä keväänä ja toivottavasti kisoja tulee jatkossa vielä monia. KP Ourama kirjoittaa seuraavasti:

"Pekka on lahjakas ja kevään kilpailussa sen pystyvät kaikki toteamaan. Hän ei ole vielä voittanut mitään ja kukaan ei ole sanonut, että hän voittaisikaan mitään, mutta sen voin kokemuksesta sanoa, että hänen 168-senttinen fysiikka on täysin kilpailukykyinen ja ehkä kovempikin kuin viime vuoden EM-hopeaa tuoneen Markus Karin, joten siinä pientä ennakkokäsitystä mitä Kultsan lavalla nähdään, jos viimeiset viikon menevät suunnitelmien mukaan.
En sano, että Pekka voittaa juniorisarjan, koska en ole nähnyt muita kilpailijoita ja kilpailuun on toisaalta vielä aikaa melkein 2 kk, mutta se on sanomattakin selvää, että nyt odotetaan kovaa tykkiä WolfBorderista (susiraja)."

Kuulumisia voi ainakin lukea Pekan blogista, mutta jos tännekin voisi jotain tosiaan kertoa tai heittää linkin blogiin niin olisi ihan jees :) Tsemppiä!

PS. Ja sori Eib, oli pakko tehdä tää :D

Let's block ads! (Why?)



Pekka Kotipohja

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire