vendredi 22 avril 2016

Better Call Saul (AMC 2015- )

Better Call Saul (TV Series 2015? ) - IMDb

[​IMG]

"You don't want a criminal lawyer... you want a criminal lawyer" -Eräs huumediileri.

Hittisarja Breaking Badin takana ollut mastermind Vince Gilligan ei jäänyt laakereilleen lepäämään, vaan puskee uuden sarjan tulille. Kuten nimestä voi päätellä, niin sarja rakentuu lipeväkielisen ja verbaaliakrobatian kruunaamattoman kuninkaan, lakimies Saul Goodmanin (Bob Odenkirk) ympärille. Sarja luonnollisesti sijoittuu aikaan ennen Saulin ja Walter & Jessen yhteisiä seikkailuita, eli kyseessä on Breaking Badin esiosa, jossa pääsemme seuraamaan, kuinka räpiköivästä tusinajuristista nimeltä James McGill kehittyy majesteettinen ja kyttien leipäläpiä viekkailla onelinereilla sulkeva Saul Goodman.

Ensimmäinen jakso vaikutti oikein lupaavalta, ja jokaiselle BB:n ystävälle (ei Big Brother) tämä on lähes pakollinen. Sen enempää spoilaamatta sanoisin, että Breaking Bad viboja on aistittavissa, mutta uskon sarjan seisovan tukevasti omilla jaloillaan. Jaksossa vilahtaa muutama vanha tuttukin, ja varsinkin lopussa ruutuun pamahtanut veijari oli helvetin iloinen yllätys. Lisäksi Suomi mainitaan!

Poikkeuksellisesti seuraava jakso tulee ulos jo tänään. Sarjan voi halutessaan väijyä myös Netflixistä, jaksot tipahtelevat sinne jenkkien tahtiin.

Let's block ads! (Why?)



Better Call Saul (AMC 2015- )

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire