lundi 25 avril 2016

Remonttikysymyksiä ja -vinkkejä

Sitten sellainen yleispätevä vinkki kaikille: suunnitelkaa remontti kunnolla ja ottakaa myös huomioon sellaiset asiat kuin esimerkiksi sähköt, valaistus, kiinnitys ja jälleenkäsittely. Tarkoitan siis sitä, että esimerkiksi kylpyhuoneessa ja eteisissä sähköjen ja valaistuksen huomioon ottaminen antaa paljon enemmän mahdollisuuksia itse sisustamiseen, kun pistorasiat ja sähköjohdot voidaan piilottaa oikeisiin paikkoihin. Jälleenkäsittelyllä tarkoitan sitä, että jotain kaakeleita ei noin vain vaihdeta, joten niiden tulisi olla kestävät ja varmasti miellyttävät silläkin uhalla, että ovat kalliimpia. Sen sijaan ei-niin-miellyttävän maalin päälle voi maalata helposti paremman ja pienehköllä budjetilla ja vaivalla.

Tiivistettynä asian pitäisi mennä niin, että ostoreissu olisi se viimeinen reissu sinne rautakauppaan.

Tällaiset threadit ovat siis hyödyllisiä, koska näissä jaetaan kokemuksia ja annetaan vinkkejä. Esimerkiksi tuota Hupen ideaa ei itsellä olisi tullut mieleen aivan niin millään.

PS. Palvelin juuri asiakasta, joka tuli 20min vaille rautakauppaan ja jonka oli pakko saada kaakelit ja muut vehkeet mukaan silläkin uhalla, että lopputulos ei olisi miellyttävä.

Let's block ads! (Why?)



Remonttikysymyksiä ja -vinkkejä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire