lundi 11 janvier 2016

Counter Strike: Global Offensive

Vannoutuneena 1.6 pelaajana tää nyt on aikamoista paskaa, mutta kyllä tota nyt räiskii silloin tällöin. Senssin hakemisessa aika paljon säätämistä, kun ei millään meinaa saada samalle tasolle 1.6 kanssa. Tosin toi 1.6 on myös ilmeisesti päivitetty (jotenkin vituilleen?) ja ei ole siinäkään enää oikein mikään kunnossa. (fps 100.5 nykyään?! jne..)

En saa samanlaista mielihyvää taposta ja päähänampusesta kuin 1.6:ssa, jossa jätkät lentää aika mallikkaasti. Tässä ne vaan ragdollmaisesti (niinku sourcessa) vaan tipahtaa maahan. Ukkeleiden hahmottaminen myös erittäin vaikeaa kun tuolla on tota rojua jos jonkinmoista. Traini on aivan jäätävä tässä vrt. 1.6.. mutta tuohon peliin tuleekin asennoitua niin kuin mihin tahansa uuteen FPS-peliin eikä vaan siltä kannalta että 1.6 olisi päivitetty..

Vois kai pari rundia räiskiä tässä ajan kuluksi..

e: 1.6:sta ei ilmeisesti edes pelata enää kilpatasolla saatikka ClanBasessa enään. Vilkaisin laddereita ja 5on5 korkein pistemäärä jotain 1400, kun taas vuosia sitten aktiiviaikoina laddun johtajalla ~2300p. Missä tätä uutta versiota pelataan jossei ClanBasessa? Hirveästi en löytänyt klaaneja ladduista. Myös vanhat kovanluokan 1.5-1.6 pelaajat siirtyneet tähän versioon takomaan dollareita (lurppis, natu yms ketä olikaan..)

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.



Counter Strike: Global Offensive

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire