mercredi 13 janvier 2016

Keskustelut punttimimmien kaunistautumisesta

Mulla oli ripsipidennykset kun oltiin elokuussa lomamatkalla Torbassa. Otin ne koska en halunnut meikkailla aamusta lähtien ja halusin näyttää järkevältä biitsillä/uidessakin. Oli kyllä varsin oikea päätös, sillä siinä +35-38 kuumuudessa ei olisi pystynyt meikkiä pitämäänkään kuin vasta myöhään ilta-aikaan.

Kun kävin laittamassa ripset kerroin että olen 48h päästä lähdössä ulkomaille, ja laittaja sanoikin sitten pistävänsä normaalia enemmän liimaa että varmasti pysyy, tosin silloinkaan ei kuulemma voi taata kun se on niin yksilöllistä. Mun ripset pysyi loistavasti vaikka päivittäin maattiin rannalla tuntikausia ja puljattiin meressä. Ainoa mikä itseäni ripsipidennyksissä ärsytti oli se että vettä kun meni silmiin niin se tavallaan takertui ripsiin ja siellä oli isoja vesipisaroita, ne ei jotenkin kuivaa samanlailla kuin omat ripset.

Normikäytössä mulla on päivittäin tekoripset ja näin on ollut jo vuosikausia. Laitan siis tekoripset joka päivä ja vaihtelen niitä malleja (käytän noin 3-4 erilaista). Syy miksi jaksan käyttää tekoripsiä on se että ne ovat todella edulliset (Ebayssa 10kpl paketti postikuluineen n.2e), täysin "huoltovapaat", ja mikä tärkeintä, tarpeeksi näyttävät. Itse siis tykkään että ripset on aika muhkeat ja ripsipidennyksillä mulle ei saa yhtä makeita ripsiä kuin haluaisin. Omien ripsien määrä (mulla kuulemma normaalimäärä) vaikuttaa paljon lopputulokseen, ja ne keillä ne pidennykset on tosi upeat omaa usein aika paljon omiakin ripsiä (siis normaalia enemmän).

Mut tykkään kyllä, ja ainakin kaikille ulkomaanreissuille ja kesälomalle ottaisin. Iltamenoon saattaisin sitten liimata jotkut ohuet tekoripset vielä päälle lisäksi sitä näyttävyyttä tuomaan :)

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.



Keskustelut punttimimmien kaunistautumisesta

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire