dimanche 10 janvier 2016

Off-topic klo 06:00-24:00

Olen huono rustaamaan runoja mutta jos kertoisin äärimmäisestä surusta ja ilon pilkahduksista ja koitan jakaa rankkojen kokemuksien tuomia "viisauksia".

Viime aikaisten vastoinkäymisten aikana on ollut molempia, enimmäkseen kuitenkin surua. Suurimman osan aikaa on olo ollut kuin miehellä joka soutelee rannattomalla järvellä. Ei ole suuntaan tai rantaa johon tähdätä.
Maailma on ympäri ja ne kaikki asiat jotka ovat tärkeitä elämässä ovat joko poissa tai tuntuvat mitättömiltä.

Tuntikausien itsepohdiskelun ja unettomien öiden jälkeen kuitenkin olen varma siitä että nämä ovat niitä hetkiä joissa ihminen punnitaan. Kuka sortuu pubiin juomaan viinaa ja kertomaan tarinoita suurista hetkistään, kuka sortuu huumeisiin paetakseen ajatuksiaan ja pahaa maailmaa ja kuka tekee sen elämän muutoksen ja sopeutuu siihen tilanteeseen.

Päätin etten aio lukeutua kumpaakaan kahdesta ensin mainitusta ryhmästä, vaikka se työ sen eteen tuntuu tästä pisteestä katsoen todella työläältä ja vaikealta. Kun ei ole enää vanhasta elämästä jäljellä paljoa on puhdaspöytä jolla aloittaa ja kun ei tiedä mistä aloittaa, siinä pätee sama sääntö kuin siivouksessa. Sama mistä sen aloitat kunhan aloitat.

Senkin olen oppinut että osaan nauttia niistä pienistä hetkistä elämässä, jotka unohtuvat usein kun vauhti on kova. Tajusin asian, kun istuin bussissa. Sitä samaa linjaa jo pitkään kulkeneena, päätin kerrankin katsella ikkunasta sivuille. Aina vaan avautui uusia näkymiä, jotka ovat vaan aina jääneet huomaamatta kun on ollut kiire ja katsonut vaan eteenpäin. Ehkä se sama pätee myös elämässä. Pitää muistaa katsella sivuilla ja huomaat mitä kaikkea sieltä löytyy. Ne asait voivat olla hyviäkin juttuja :)

Vanhana onnen etsijänä tajusin myös mitä onni, toki se on jokaiselle oma juttunsa, mutta itselleni määrittelisin sen sellaiseksi tilaksi kun tajuan että kaikki on hyvin ympärillä. Ei se ole minulle autoja ja taloja. Se on se pieni hetki kun sen tajuaa ja hymy nousee naamalle. Ei se sen kummempaa juttua vaadi. Säälittää niitä jotka sitä etsivät pitkienkin matkojen päästä... Se pää ja ongelmat kuitenkin seuraavat olit sitten suomessa tai thaimaassa.

Voi olla että kadun sitä että tämän tänne postasin mutta menkööt. Sanotaan että fiksu oppii muiden virheistä, tyhmä ei omistakaan. Joskus olen ollut viisas ja useamman kerran tyhmä. Toivotaan ttä tästä joku nyt saisi että voisi olla fiksu.

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.



Off-topic klo 06:00-24:00

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire