samedi 9 janvier 2016

Tinder

Ei kannata sit valttamatta kovin vakavissaan ottaa Tinderia ja siella olevia ihmisia. Taalla ainakaan sita ei nahda niinkaan deittipalveluna vaan hauskana appina missa voi jutella ihmisten kanssa. Tai hakea seksiseuraa. Vahan kuin homojen Grindr. Mun joka toisella kaverilla on Tinder puhelimessa ja tiedan jopa varattuja jotka siella selailevat miehia/naisia. Useimmat lahinna vaan pelaavat selaamalla kuvia ja juttelevat jos sattuvat sille paalle.

Mulla on myos Tinder, latasin koska tylsalla luennolla kaveri vieressa pelasi sita ja ylipuhui koittamaan. Parina paivana jaksoin selata profiileja ja ehka 10 ihmista aloitti keskustelun. Jatkoin parin kanssa enemman kuin muutaman lauseen verran ja kolmen kanssa paadyin vaihtamaan whatsappit. Ensimmainen asuu aika kaukana ja noin viikon ajan viestiteltiin niita naita joka paiva. Tosi kiva tyyppi, mutta ei kai vaan jaksettu viestitella. Toinen oli ihan ok, mita nyt pyyteli kuvia koko ajan ja arsytti koska tein jo ensimmaisella kerralla selvaksi etten todellakaan ole lahettamassa. Asutaan samalla paikkakunnalla joten kerran nahtiin koska tiedettiin olevamme samassa baarissa. Tuli moikkaamaan tanssilattialla ja pari sanaa vaihdettiin ja totesin miehen olevan kovin lyhyt. Jouduin poistumaan paikalta kaverin takia melkein heti joten kovin kauaa ei keretty jutella, mika on varmaan ihan hyva. Sen jalkeen vaihdettiin pari sanaa, kunnes mies kysyi etta haluanko hanen jattavan minut rauhaan. Vastasin etta tuntuu ettei haeta ihan samoja asioita...

Kolmas sitten...Viestiteltiin satunnaisesti, pidin hanta tosi mukavana mutta ei omantyylisena muuten. Kaverikortti. Eraana kauniina paivana han sattui olemaan lahistolla, pyysi ulos ja koska ei ollut parempaakaan tekemista ja tykkaan treffeista, lahdin. Ekojen treffien jalkeen vietettiin viikko joka paiva yhdessa, minka jalkeen lahdin pois 3 viikoksi ja sina aikana viestiteltiin ja/tai facetime-soiteltiin lahes joka paiva. Perjantaina mut kuulemma esitellaan kavereille. Itse jouduin siis vetamaan takaisin sen kaverikortin minka olin liian hataisesti antanut :)

Pointti oli, etta alkaa ottako sita liian vakavasti. Ja etta kannattaa lahtea treffeille vaikka kuvista ei kunnolla nakisikaan koko vartaloa edesta, takaa ja sivuilta.

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.



Tinder

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire