samedi 9 janvier 2016

Tänne kaikki pari- ja ihmissuhdeongelmat

Tuntuu et nykyään toi saatanan pettäminen on jotenkin hyväksyttävää kun se tuntuu olevan aiheena vähintään joka toisessa sarjassa/elokuvassa mitä töllöstä tulee et pitäisi heittää se tuolta parvekkeelta alas. EI noihin asioihin aikaisemmin kiinnittänyt huomiota ennenkuin itse tuli petetyksi. Aina kun joku aihe vähänkin vihjaa siihen aiheeseen alkaa vituttamaan ihan uskomattomasti.

Ja ne ketkä ajautuvat mukamas pettämään tai ihastumaan johonkin toiseen ihmiseen niin kannattaisi vähän ajatella ensin et mitä se sattaa tehdä sille parisuhteen toiselle osapuolelle jos on edes koskaan vähän välittänyt siitä toisesta. Ja heti kun se rakastumisen huuma haihtuu niin sitten vaihdetaan kaveria. Mut pakko se on jossain vaiheessa pakko tajuta, et ei se alussa oleva rakastumisen huuma voi kestää hautaan saakka.

Itsellä kävi tosi mukavasti kun tuli tuli seurustelua ja nyt loppuvaiheessa asuttua yhden naispuolisen henkilön kanssa yli kolme vuotta, ei nyt ole kovinkaan paljon loppujen lopuksi mutta mulle kyllä kun elin siinä lapsenmielisessä uskossa et tullaan olemaan loppuikämme yhdessä. Ja välillä mietin et miten voin rakastaa toista ihmistä yhtä paljon kuin hän minua (ainakin sanojen mukaan). Kuvittelin myös, että tämä olisi viimeinen ihminen joka voisi pettää mutta väärin luulin. Olihan noita pettämisen merkkejä ilmassa. Puhelinta ei koskaan päästetty silmistä, välillä oli tyynyn vieressä nukkuessa ja vessasakin mukana. Puhelinlasku paisui kolmiskertaiseksi, oli paljon menoja, suurimmalti osalti ne selittyi hevosen ostolla mutta ei kuitenkaan kaikki. Sitten oltiin kaverin luona vahtimassa lapsia ja sitten ei jaksettu enää tulla kotiin yöksi vaan jäätiin sinne nukkumaan sohvalle, just joo. Ja sitten oltiin kaverin luona toisella paikkakunnalla kahtena viikonloppuna peräkkäin yötä, vaikka oltiin juuri ihan toisen "kaverin" luona. Ja sitten näin kuvia avovaimosta ja toisesta jätkästä kun oli sen kainalossa ja huulet vastakkain. Olivat oikein ikuistaneet herkkänsä hetkensä filmille. Silloin maailma romahtui. Puhuttuani tästä se oli vain pikku ihastuminen ja olivat nähneet vain jotain viisi kuusi kertaa. Ja vannoi että haluaa olla minun kanssani ja alkoi myös puhumaan että pitäisi kosia mahdollisimman nopeasti.

No sitten viikon päästä kertoi että isä oli ehdottanut että hän tulisi käymään hänen luona helsingissä niin että menisi torstaina ja tulisi lauantaiaamusta. No tietenkin hälytyskellot alkoi soimaan, kun ei oikein tule isänsä kanssa toimeen ja ties koska viimeksi oli nähnyt hänet. Ja eikä edes kestä hänen seuraansa paria tuntia kauempaa. No sitten ku nainen oli tallilla taas vaihteeksi, niin päätin jutella vähän messengerissä tämän jätkän kanssa, silloin aluksi se oli vanha luokkakaveri. No sitten kun juttelin sen kanssa niin sain tietää että olivat olleet "yhdessä" jo pari kuukautta. Oli kertonut tälle kaverille et asuu kämppiksensä kanssa, eli siis minun. Ja sitten kun ei enää jaksanut kertoa minulle asioita soitti tälle naiselle ja kertoi et täällä on joku joka väittää olevansa sen poikaystävä. No kun tuli kotiin oli saatanan vihainen ja sanoi et se on loppu nyt. Ja pikkuhiljaa olen saanut tietää näitä totuuksi tästä jutusta, myös omalla salapoliisityölläni :rolleyes: , mistä en ole kovinkaan ylpeä, mutta en voi väittää olleeni ihan täysin selväpäinen silloin. Ja mikään ei ole niin vittumaista kuin ei tiedä mikä on totta ja mikä valhetta. Viimeksi tällä viikolla kun löysin kaapista pari lippua Island elokuvaan missä nainen oli "yksin" mutta kuitenkin kaksi vierekkäistä lippua löytyi. Ja minulle ehdotti että menen katsomaan toista elokuvaa joka minun on pitänyt mennä katsomaan jo aikaisemmin kun en ollut kiinnostunut siitä islandistä. Sitten kun leffat loppuivat yhtä aikaa niin soitin ja ehdotin et mennään yhtä aikaa kotiin niin ei sopinut vaan sanoi et nähdään kotona kun asuttiin keskustassa. Tota ei voi uskoa miten toi voi vituttaa kun vihdoin sain vahvistuksen sille.

Ja eikä se mitään et jos olisi edes ihastunut komeampaan kaveriin mut ei. Semmoiseen mua jotain 25cm lyhyempään rumaan kaveriin, joka on nyrkillä tapettava suoraan sanottuna. Ja en voi väittää että etten haluais vetää kaveria turpaan aivan saatanasti. Se on mun nykyinen päiväuni et mitä teen kun nään sen kaverin silmästä silmään. Melkein tekisi mieli liittää kuva tähän siitä jätkästä mut en viitsi. Ja nyt ne ovat tietenkin seurustelleet siitä asti ja harrastaneet tätä surullisen kuuluista kaukosuhdetta lahden ja hämeenlinnan välillä ja meillä taas on yhteishuoltajuus hankkimastamme koirasta.

Ja olisi tosi paljon helpompaa jos ei enää rakastaisi toista, mutta kun ei niin ei. Itseasiassa rakastan ja vihaan yhtä aikaa.

Mut se mikä ei tapa, sattuu ihan vitusti. Tulipahan vuodatettua :david:

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.



Tänne kaikki pari- ja ihmissuhdeongelmat

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire