mercredi 13 janvier 2016

Fasettilukko ja treenaus

Kiropraktikoita on kahdenlaisia; niitä jotka osaavat hommansa ja niitä jotka osaavat korjailla paikkoja jotenkuten. Itselläni on kokemuksia molemmista ja molemmilla kerroilla paikat kylläkin paranivat (myös tuolla vähemmän osaavalla).

Onnistuin yksi kesä serkun kanssa palloa potkiessani hajoittamaan jalkani (kantapää sijoiltaan ja.. tai kaikki oikeastaan hujanhajan) ja kävin sitten tuolla vähemmän ammattimaisella kiropraktikolla. No, hän osasi hommansa ja sai kun saikin jalan taas kuntoon. Itse olen kuitenkin mielummin menossa ammattitaitoiselle kiropraktikolle, vaikka se maksaisikin.

Joskus kun paikat on olleet aivan jumissa, olen käynyt sitten ammattitaitoisella kpraktikolla ja JOKA KERTA olen tullut kuntoon. Kpraktikko on aina kauhistellut miten oon saanu itteni semmoseen kuntoon (lähes joka paikka jollain tavalla väärässä asennossa :D esim. lonkka sijoiltaan). No, hoidon jälkeen paikat tietysti hellänä, mutta kyllä se sen arvoista on. Seuraavat pari päivää rauhallisemmin niin on kerennyt paikat parantua ja silloin ei myöskään paikat enää mene takaisin väärään asentoon. Ja toki, jos jokin paikka on pahasti ollut vinksallaan, se saattaa hyvin helposti mennä takaisin väärään asentoon hoidon jälkeen. Niissä tapauksissa kpraktikko luultavasti hoitaa sen kohdan takaisin paikoilleen maksutta.

Eli suosittelisin tutkimaan hieman kiropraktikoiden "taustoja", jos haluaa paikat kuntoon. Jotkut pahat kohdat vaativat useamman hoitokerran, mutta eiköhän niistä selvitä.

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.



Fasettilukko ja treenaus

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire