lundi 11 janvier 2016

Salikomediaa?

Aikanaan YU EM-kisojen aikaan piti ettia Otahallille vaihtoehto ja paadyin nostelemaan Esport Centeriin. Siella oli vakkareina sellainen dynaaminen voimakaksikko etta oksat pois.

Ikaa molemmilla nelkytjotain, hoikahko nainen ja lievasti ylipainoinen mies. Molempien liikeradat oli enemman kama sutrasta kuin bodauksen oppikirjoista.

Viikon kohokohta oli kun sai nahda naikkosen duunaavan kahden perakkaisen aerobic-tunnin jalkeen kymmenen sentin liikeradalla rinnallevetoa scott-penkissa. Muikki oli tosiaan sisaistanyt totuuden, ettei naisen kannata reenata kevyilla romuilla. Painoa tangossa joku viiskyt kiloa ja eikun scottipenkkia tekemaan. Olkapaissa ei kulma muuttunut, jalat ojentamalla ja istumalla takaisin penkkiin tankokin liikkui vahan.

Samaan aikaan oli yleensa pariskunnan miespuolisko tekemassa penkkipunnerusta jalat penkilla. Suurin piirtein oma paino tankoon (reilut sata kiloa) ja eikun penkkaamaan. Useimmat tekee penkin laskemalla tangon rinnalle, mutta taa hepput tyonsi lantion ylos penkista ja toisto oli valmis kun kaljamaha osui tankoon. Teki viela jotain kymmenen sarjan pyramideja tolla lailla.

Otahallillakin kavi aika eksentrista vakea, mutta siella sentaan oli useimmiten oikeasti styrkkaa takana. Naa kaksi oli vaan huvittavia.

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.



Salikomediaa?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire