mercredi 13 janvier 2016

Phillip Jack "CM PUNK" Brooks

Oon kyllä joskus mietiskelypäissäni miettinyt, että kumpi olisi parempi/pahempi vaihtoehto:

a)mennä octagoniin tietämättä yhtään mitä tapahtuu, kun vastassa on joku, jonka päämääränä (yleensä) on tyrmätä tai lukottaa vastustaja tiedottomaksi

b) mennä kehään tietäen, että matsin pitäisi kestään. puoli tuntia, jonka aikana sua paiskotaan selälleen, heitetään kehästä ulos, tiput (tai hyppäät) tikapuilta muutaman metrin korkeudesta pöydän päälle, teet väsyneenä vaarallisia voltteja ym. temppuja, jotka pieleen mennessä on hengenvaarallisia jne.

Kumpikaan vaihtoehto ei jostain syystä houkuttele yhtään. :rolleyes: Uskoisin kuitenkin, että CM Punk on kovissa liemissä keitetty ammattilainen, joka tietää mihin on ryhtynyt ja pystyy saamaan octagonissa itsestään kaiken irti. Eri asia on sitten kuinka pitkälle se riittää, kun taito/lähtötaso on aika matala vastustajiin verrattuna. Toivottavasti voittais ensin jonku "pummin" ja sen jälkeen saatais sitä hypeä rakennettua ainakin yhden matsin verran. Senku onnistuis vielä voittaan, niin maksimivaatimukset olisi täytetty.

Sisääntulobiisinä pitäisi tietenkin kuulua WWE-ajoilta (muutaman vuoden takaa) tuttu: https://www.youtube.com/watch?v=33qbeoDwhVY

Tuo ku pärähtäis soimaan, niin :rock:

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.



Phillip Jack "CM PUNK" Brooks

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire