dimanche 10 janvier 2016

Treeni-osion yleiset kysymykset

Mitä nyt ensimmäisenä tulee mieleen, niin ranskalaisessa on aivan älytöntä tehdä mitään raskaita kutosia. Liike on eristävä ja vielä rankasti ojentajia venyttävä, joten ei ehkä paras liikevalinta, jos tarkoitus on progressiivisesti saada lisää kiloja tankoon - näin nyt ainakin itse tulkitsin "voima-päivät". Jos ojentajat lagaa pahasti, niin voisi ajatella ottaa tuohon vielä vaikka dipit, mutta penkki ja pystypunnerrus ainakin itsellä ovat tuollaisessa treenissä riittäneet ojentajillekin.

Hauis 4x, Leuanveto ja hauis pudotus-sarjoin [sic] eivät puolestaan kerro oikein mitään. Rivien välistä voin lukea, että jotain Phatin tyylistä 2+3 yhdistelmäjakoa on haettu, jolloin suosittelisin pysymään tässä Nortonin itse laatimassa ohjelmassa. Tässä on sovellettu ehkä vähän liikaa ja menty perse edellä puuhun ("vääriä" liikkeitä voimapäivinä ja toistomäärissä en näe mitään logiikkaa.)

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.



Treeni-osion yleiset kysymykset

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire