jeudi 12 mars 2015

Apua dieettiongelmaan

Etukäteen jo anteeksi ketjua. En vain keksi enään muutakaan paikkaa kysyä neuvoja. (kuntosalin pt:kin hyödynnetty) Mutta asiaan.



Ongelmani on, että en "laihdu". Tavoitteena olisi normaalivartalosta paljon timmimpään kuosiin. Mitat ovat 174/68. Jos jotakin kiinnostaa niin vyötärönympärys 66cm ja peppuosasto reilut 100cm.. Salilla käyn 5 kertaa viikossa. Joka reenin loppuun 20min aerobista sekä yhtenä viidestä päivästä 1,5h pelkkää aerobista jaksotettuna(aamu&ilta). Eli yhteensä 5 kertaa viikossa.



Päivän kalorit pyörii 1500-1600. p 140 hh 130 r40g. Senttejä ei lähde ja paino putoaa erittäin hitaasti liikuntaan ja vaivaan nähden. Reilun 2kk aikana 3kiloa. Yhtään en lipsu ruokavaliosta, päinvastoin mittaan ruoat grammalleen. "Tankkauspäiviä" olen pitänyt 2kk aikana kaksi. Vettä juon 3-4 litraa päivässä. Ateriavälit max 4h.

Pt sanoi tämän johtuvan siitä, että lihaksia tulee lisää ja rasva palaa, mutta eikö sen pitäis jotenkin näkyä mittanauhassa.. Ruokavalio ja treeniohjelma on siis ammattilaisen suunnittelema.





Apua dieettiongelmaan

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire