jeudi 19 mars 2015

M: Penkkipaita TitanKatanaA/S koko50, Mark Bells Slingshot koko 3XXL, TitanTHP siteet

Joo elikkä otsikossa mainitut tuotteet olisivat myynnissä.



Penkkipaidan kunto on uudenveroinen. Se on ostettu arviolta 5 vuotta sitten voimaharjoittelu.fi verkkokaupasta, kuittia ei valitettavasti enää löydy. Paidalla ei ole otettu yhtäkään nostoa koskaan. Kokeilin sitä muutaman kerran päälle ja totesin ettei tämä ole minun juttuni ja sen jälkeen se on lojunut tuolla kaapissa koskemattomana.



Hinnasta mulla ei oikeastaan ole aavistustakaan. Nopea googletus osoitti että vastaavat paidat nykyään maksavat 200€ ja ylöspäin. Pyydetään siis tästä 150€. Alle tuon en jaksa hirveästi vaivaa nähdä. Voidaan me silti neuvotella.



Slingshotti on muutaman vuoden vanha ja sitä on käytettykin joskus mutta ei tuo mielestäni miksikään ole mennyt. Likaiseksi ehkä. 3XXL kuullostaa paljolta mutta on minun 70kg entinen treenikaverikin tuota kokeillut ja vielä se on hengissä. Hinta 40€.



Rannesiteissä aikalailla sama juttu kun penkkipaidan suhteen. Ostin noin 5v sitten, tein niillä yhden penkkisarjan, totesin liian jämäköiksi ja heitin kaapin pohjalle. Noi on siis oikeesti tosi jämäkät. Tuo on käsittääkseni se pidempi malli. Hinta 15€.



Eli summataan vähän:



penkkipaita: 150€

slingshot: 40€

rannetuet: 15€



koko setti: 200€



Tuotteet sijaitsevat Helsingissä



maksutavaksi käy käteinen, tilisiirto tai postiennakko jos osaan käyttää sitä. postikulut ostajalle. myös nouto Helsingistä sopii.



kuvia löytyy täältä http://ift.tt/1MNLnXV ja täältä http://ift.tt/1MNLnXX ja täältä http://ift.tt/1MNLnXZ



ainiin yhteystiedot: myyntihommii@gmail.com





M: Penkkipaita TitanKatanaA/S koko50, Mark Bells Slingshot koko 3XXL, TitanTHP siteet

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire