vendredi 13 mars 2015

Porvoo / Pk-seutu

Pitkään mietin, mutta eipä tässä mitään menetäkään. :)



Eli 30-vuotias hiljattain Porvooseen muuttanut nainen kaipaa miestä, jonka kanssa jakaa elämää ja jonka kanssa palaset vaan loksahtaisivat paikoilleen. Arvostan miehessä liikunnallisuutta, hyviä tapoja ja avoimuutta. Pelailua en kaipaa. Ikää saisi olla siinä 29-34v ja tykkään että mies on minua pitempi. Olen itse 163cm.



Terveelliset elämäntavat, liikunta ja ystävät ovat itselle tärkeitä. Liikun omaksi ilokseni, en liian tosissaan vaan jotta pysyn kunnossa ja mieli virkeänä. En polta ja käytän alkoholiakin nykyisin harvoin. Otan elämän kuitenkin aika rennosti, eli en jaksa stressata, jos välillä tulee lipsuttua normi arjesta. Olen tavallisesti sosiaalinen, puhelias ja avoin, mutta uusien ihmisten kanssa välillä myös hieman varautunut. Ja niin, omistan pienen koiran.

Ja koska ulkonäkö tietenkin kiinnostaa, niin omat mitat ovat siinä 163cm/50kg ja hiukset pitkät ja vaaleat. Tavallisesti tykkään tutustua ihmisiin tuolla ”oikeassa” elämässä, sillä olen itse aina ihastunut ihmisissä ensimmäisenä yleiseen olemukseen ja luonteeseen. Valehtelisin kuitenkin jos väittäisin, ettei ulkonäöllä ole väliä.

Ja kysymällä selviää lisää. :)



Viestit löytää perille os. linn(at)hotmail.fi



P.s Ja koska hiljattain tänne vasta muuttanut, niin Porvoosta uudet tutut ja kaverit esim. lenkkipolulle, leffaan ym. ovat tervetulleita myös, niin naiset kuin miehetkin. Eli viestiä vaan.





Porvoo / Pk-seutu

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire