jeudi 12 mars 2015

Tyttöystävän kanssa jatkuva riitely?

Mitäpä sanotte tilanteestani.



Tapasimme nykyisen tyttöystäväni kanssa baarissa joulukuun alussa. Tapailimme tämän baari-illan ja yhteisen aamun jälkeen joulu-tammikuun ja menimme hänen kanssaan kimppaan tammikuun lopulla eli olemme olleet parisuhteessa nyt noin 1,5kk. Alku meni hyvin oli ihanaa eikä riidelty ollenkaan ja tuntui että ei edes voida oikein tapella. No yks kaks se eka riita sit tuli muutamia viikkoja sit ja siitä alkoikin semmoinen pieni lumipallo efekti eli tapellaan jatkuvasti. Riitaan tarvitaan aina kaksi osapuolta eli pelkästään minä eikä hän riitele vaan molemmat.



Mitä olette kuitenkin mieltä tästä eilisestä riidasta? Tilanne meni jotakuinkin näin. Aloin etsimään whatsapista yhtä kuvaa, että voisin sen näyttää hänelle puhelimestani liittyen viime kesän kesätöihin. No olin tämän kyseisen kuvan ottanut eräälle tytölle jota tapailin viime kesänä, niin hänen kanssaan käydyistä keskusteluista jouduin sen kuvan tonkimaan. Tyttöystäväni näki tämän tytön profiilikuvan ja kysyi että "kuka toi on?". Vastasin, että ei kukaan (ERITTÄIN minimaalinen säätö viime kesältä) ja hän alkoi tinkaamaan että näytä sen kuva/profiili hänelle. Sanoin, että en näytä koska ethän sinäkään omaa puhelintasi mulle näytä vaikka tiedän, että viestittelet mieskaveriesi kanssa. No tyttöystävän seuraava kommentti olikin, että "OK tämä oli varmaan sit tässä!" ja samaa rataa ja BÄNG taas riideltiin.



Tommosista tilanteista on tullut jo muutamia riitoja enkä todellakaan tiedä että mistä tämä johtuu? Itse sanoin että voin antaa hänelle puhelimeni selattavaksi niin voi katsoa että mitä siellä lukee naisilta. Hän ei itse suostu mulle kummiskaan näyttämään, että mitä eräs mies hänelle kirjoittaa. Hän on myös tänä iltana lähössä elokuviin tämän miehen kanssa koska minä en päässyt elokuviin. Hän myös puhuu puhelimessa enemmänkin tämän miehen kanssa kuin laittaa watsapis viestejä eikä voinut näyttää niitä viestejä mulle.



Saimme jotenkuten sovittua illalla mutta sanoin hänelle että kun tästä pelkästä viimekesän tytön kuvasta alkoi tommonen huuto niin mitäpä sanoisit jos menisin viikonloppuna käymään kahvilla erään naispuolisen kaverini luona joka on kotoisin samasta kotikaupungista kuin minä. Tyttöystäväni sanoi ensimmäisenä, että "Riippuu siitä panetko sä sitä?" :/



Puuduttaa ja sori pitkä viesti :/





Tyttöystävän kanssa jatkuva riitely?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire