lundi 20 avril 2015

CBB Olli Kaminen

Ketju vähän tuntemattomammalle CBB-kisaajalle, joka sen kuitenkin ansaitsee. Kaminen on mallikas CBB -180cm sarjan kisaaja, joka omaa lajiinsa suhteellisen suuren lihasmassan. Viikonlopun Fitness Classicissa hän sijoittui toiseksi Tuomas Kurosen kuroessa (pun intended) ensimmäiselle sijalle.



Vas. Tuomas Kuronen, Oik. Olli Kaminen


Kaminen voitti 2010 vuonna CBB -180cm sarjassa kultaa, alla herran vapaaohjelma tuosta kisasta. Kyseiseen kisaan herraa valmensi itse Utti "Hulkki" Hietala, joka taitaa toimia vieläkin Kamisen takapiruna. Olli on kisannut ilmeisesti myös 2006 vuonna Wrange body SM kisoissa junnujen kehonrakennuksessa (?)




Lisää kuvia hänen kisastaan muiden kisaajien ja kisojen ohella löytyy Pakkotoiston galleriasta ja sen osista, josta tämän postin kuvat on myös napattu. Olli kyllä ansaitsee oman ketjunsa tänne Pakkiksen kilpailijat osiolle jo ihan mallinsa ja massansa perusteella. Hän on ehdottomasti Suomen parhaimmistoa yleisessä CBB:ssä, vaikka ei ole kisaaja tunnetuimmasta päästä! Ja Mikelle suuri kiitos näidenkin kisojen osalta muita tahoja paremmasta kuvamateriaalista.

Jos joltakulta löytyy Kamisen vapari viikonlopulta niin laittakaa ihmeessä eetteriin ja postatkaa tänne!


CBB Olli Kaminen

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire