vendredi 24 avril 2015

M: aloituspaketti ja hyviä laatunesteitä

- Puffilta n. 3kk sitten ostettu (yli 2kk ollut käyttämättömä eli akku kunnossa ja muutenkin laite on uutta vastaava) Kangerin Emow aloituspaketti. + kaikki mitä tuli mukana: Kanger EMOW 1300mAh STEEL vv-mod-aloituspaketti säädettävä 3,7/4,2/4,8V

- Mukaan atopäitä (1 käyttämätön 1.8ohmin, 2 käyttämätöntä 1.2ohmin ja 8 vähän käytettyä pestyä atoa, vaihdoin uuden aina uutta makua testatessa, eli suurinosa näistä vain hetken käytettyjä)
- Koristekaulus (unohtui kuvasta, en ole varma tuliko tämä paketin mukana, mutta sillä saa nätisti passaamaan 510 kierteillä olevan tankin tähän)
- Nesteitä:
Halo 6mg: Malibu, Belgian cocoa, Shamrock, Longhorn ja torque 56 (7ml pulloja joista maistettu alle milli)
Vermillion river 10mg: Caramelized cappucino n.5ml, Kentuckty applewood (n.3ml), Cafe coffee (n.8ml) Florida citrus explosion (n.6ml)
Wizmix: Nuclear plusion 9mg (10ml)
Mrs B's: Vanilla custard 6 ja 12mg ( 5 pulloa yhteensä n.47ml)

Kaikki nesteet siis on ihan laatulitkuja eikä mitään liquan paskaa! Nesteet ostettu tässä 2,5kk sisällä. Tässä on siis yhteensä yli desi e-nesteitä. Itselle näillä ei ole enää käyttöä kun olen siirtynyt tiivisteiden käyttöön kokonaan.

Hinta 60€ sisältäen postit. Saa myös hakea Nivalasta samalla rahalla. Paketti lähtee postiin heti kun maksu on suoritettu ja näkyy Osuuspankin tilillä. Tällä paketilla pääset edullisesti savuttuman elämän alkuun!

http://aijaa.com/XF8iUu

Edit. ms2605x2@gmail.com (meinas unohtua oleellinen :D)

Edit2. 8€ lisää niin mukaan myös isompi tankki (on tosin tyhmän näköinen tossa pikku putkessa..)
http://ift.tt/1JlMoaD
Kunto on uuden veroinen ja samat atot käy myös tähän.


M: aloituspaketti ja hyviä laatunesteitä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire