mardi 30 juillet 2013

Diabeetikolle suunnattuja painonpudotus- ja treenausvinkkejä?

Selailin paljon noita kaikkia jo-aloitettuja ketjuja, mutta tuntuu hirveän rankalta nuo treeniohjelmat näin rapakuntoselle ja asioista tietämättömälle, että alotin nyt uuden ketjun, koska kaipaisin vinkkejä nimenomaan mulle suunnattuna terveydentilan vuoksi..



Eli mitat nykyään olis ton 176cm / 74kg tällä hetkellä aamupaino (22v nainen). Vajaa puoli vuotta sitten painoin 80kg, jolloin vedin sairaaladieettiä 3 viikkoa ja painoa putosi tuon 6kg. Nyt sitten alotettiin (vihdoinkin) tohon mun diabetekseen lääkitys (metforem), ja hakisin vinkkejä ruokailuun ja treeneihin.. Tavotteena saada 4-5kg pois ja etenkin vatsaa ja jenkkakahvoja pienemmiksi, mutta tuntuu olevan helpommin sanottu kun tehty. Kuukauden ajan jaksoin treenata niin, että vedin joka toinen päivä kuntopyörällä 45-60min polttaen 400-500 kcal mittarin mukaan, ja joka kolmas päivä kahvakuulalla nostelua ja vattalihaksia tehden, sekä kyykkyjä ja yritin staattisia pitoja muttei paikat anna yhtään periksi. Mullahan on sitten sekin, että oon tapaturmassa ollu -09 joten kädet ei ihan sataprossasessa kunnossa ole (oikea ranne ei kestä kovaa painoa, eikä vasen käsi yksistään kestä hirveitä painomääriä. yhdessä toimiivat kuitenkin hyvin ;) )



Ruokavaliona tuolloin pidin tällasta settiä... ;



Aamupalalla neljän viljan puuro ja sokeroimaton mehukeitto, lisäksi joko keitettyjä kananmunia tai raejuustoa.

Lounaalla tonnikalaa / pari ruisleipäviipaletta kera floran ja kinkkusiivun / katkarapu-kananmunasalaatti.

Välipalaa harvemmin söin. Päivällisellä puoli lautasta salaattia, ja pääasiassa vaan lihaa. Joskus kauhallinen makaronia tai yks peruna.

Iltapalalla pakko syödä jotain, ettei tule huono olo illalla / yön aikana aamuksi, joten usein otin pari ruisleipäviipaletta.



Tuolla ohjelmalla lähti hyvin pari kiloa kuussa... Tosin kerran viikossa pidin herkkupäivän, kun ei itsekuri pysyny. Nyt tullu syötyä mitä sattuu ton kuukauden treenijakson jälkeen, ja nyt taas pakko alottaa (tavotteena todellakin elämäntaparemontti, ei hetkellinen painonpudotus tai treenijakso..) kattomaan syömisiään ja liikkumisia.



Mulla ei siis energia riitä ihan hirveisiin treeneihin, ja tarviin hiilareitakin päivien aikana että jaksan tehdä muutakin kun makoilla ja hengittää.. Kellään mitään vinkkejä tällaselle tietämättömälle ruokavalion ja treenijuttujen (etenkin miten usein, toistojen määrää ja liikevinkkejä) suhteen? :whip:



Kiitos, jos joku jaksaa vastata ja vinkata ees jotain.. :rock:





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/aloittelijoiden-osio/117377-diabeetikolle-suunnattuja-painonpudotus-ja-treenausvinkkeja/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire