mercredi 31 juillet 2013

jo rauhoittuneet miehet hoi !

Päijät-hämeessä sijaitsee parikymppinen reilu yksvee tytön mamma. Kovasti olen punttitreenistä kiinnostunut (sherlock) ja lenkkeilen! jalkapallo kiinnostais myös mutta ei oikein ole aikaa harrastuksille joissa pitää olla tiettyinä päivinä tiettyyn aikaan. Olen vielä tytön kanssa kotona mutta ensvuoden puolella opinnot jatkuu, toivon mukaan liikunnan parissa. Viihdyn kotona, arkihommien parissa. Viikot ja viikonloput koostuu juurikin kotihommista, kuntosalista, sukuloinnista, lenkkeilystä, ruuanlaitosta. En polta, yhden saatan joskus ottaa, mutta en koskaan enempää.



Olis mahtavaa tutustua ihmisiin jotka ovat jo rauhoittuneet elämänsä kanssa ja toivovat asettuvansa aloilleen. Toisinsanoen samanhenkisiä ihmisiä kaivataan. Ihan vaikka vaan juttuseuraksi ihanantylsiin koti-iltoihin :)



Ja jos jotain vielä ulkonäölliset seikat kiinnostaa (tottakai kiinnostaa), niin mitat on jotakuinkin 157/55. Naama ok. timmeissä lihoissa en ole, en vielä. Syksy menee nimittäin vielä bulkatessa ja sitten kohti kesäkuntoa 2014 !



Kuvaa saa kun pyytää ! ;)



- - - Updated - - -



aivan joo, ja parhaiten mut saa varmaan kiinni täältä karoliinaolivia@gmail.com





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/deitti/117398-jo-rauhoittuneet-miehet-hoi/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire