lundi 29 juillet 2013

M: 7-kielinen sähkökitara Schecter Demon-7 FR TAMPERE

Myydään hyvässä kunnossa oleva laadukas Schecterin 7-kielinen sähkökitara. Kitara on väriltään mattapintainen musta. Mukaan tulee tietenkin kampi, joka unohtui kuvista.



Kitara on palvellut n.3 vuotta, eikä mitään korjauksia ole tarvinnut koskaan tehdä. Myynkin sen nyt pois koska ostan uuden kitaran tilalle.



Kielet kitaraan ovat vaihdettu aivan äskettäin, ja samaan aikaan kitara huollettiin (kaulan ja rungon putsaus, kaularaudan viritys, tallan korkeuden säätö, viritys yms.)



Kitaran tallan ankkuriruuveihin on kaiverrettu talttapääruuvimeisselille sopivat kolot, jos sitä tarvitsee säätää.



Kitara on siis kuin uusi. Naarmuja ei ole missään, ainoastaan takapuolella on yksi pienehkö naarmu, mutta sekin on todella pieni.



Kitaran soundi on todella hyvä, varsinkin matalalta soitettuihin metallibiiseihin. Soundi miellyttää varmasti niin aloitteljan kuin kokeneenkin kitarakonkarin korvaa, ja soittotuntuma kitarassa on hyvä!



Yhteyttä voi ottaa joko s-postilla, tai puhelimella. Jos soitat, niin soita mieluusti 12-22 välillä.



Hintapyyntö 320€

S-posti: valtteri_hanhijoki@hotmail.com

Puh: 044216095



Kuvia löytyy täältä: 7-Kielinen sähkökitara Schecter Demon-7 FR, Kitarat, bassot ja vahvistimet, Musiikki ja soittimet, Tampere, Tori.fi





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/elokuvat-musiikki/117346-m-7-kielinen-sahkokitara-schecter-demon-7-fr-tampere/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire