lundi 29 juillet 2013

olkapäiden domssit

Bodausta muutama vuosi takana ja homma toimii ihan kivasti. Mutta.. olkapäät ja etenkin sivuolat ei oikein ota osumaa tai ainakaan en saa niihin tulemaan domsseja eli treenin jälkeistä lihaskipua. muut kehonosat ottaa kyllä osumaa ja kivut ovat välillä oikeinkin "mukavia" monta päivää (riippuen jos on ollut pientä tauon tynkääkin viel). ja kuten arvata saattaa olkapäät (sivuolat) on ehkä pohkeiden lisäks ne mitkä eniten laahaa perässä. eli sitä kaarta, pallo efektiä, ei oikein tule näkyviin. taka ja etudeltsit on ehkä paremmassa jamassa.



treeniä oon kyllä niille antanut oikeinkin paljon, vaihdellen liikkeitä, toistomääriä, tyyliä, kaikkea. epäpuhtaita sikavipareita isoilla romuilla, täydellisellä tekniikalla pikkupainoilla, taljassa, koneissa yms.

Pystäriä tangolla ja käsipainoilla siis myös ohjelmassa.



onko toi sitte vaan ne geenit ettei tuu sitä muotoa niihin? Mut selittäkää mulle toi domssi juttu, minkä pirun takia ne ei tuu samanlailla kipeeks ku muut osat?



viime treenissä vedin ihan sairaan kovaa ja tein kaikkeni tuhotakseni ne sivuolat, mut tulos oli et seuraavana päivänä ehkä vähän kankee mut ei muuta. perkele!



mietteitä???





nii ja reenit vaihtelee mutta täl hetkellä ehkä noudatan about tätä :

-Kiertäjät ekaks läpi

-viparit lämppäri (3 x 20)

-pystäriä tangolla 5 x 10 - 6)

-sika heilunta viparit 4 x 8)

-istuen sivuviparit hitaasti ja tekniikalla 6 x 15 -> muutama pudotussarja

-taljassa loppupumpit niin monta ku menee





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/treeni/117351-olkapaiden-domssit/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire