vendredi 30 janvier 2015

Aikuinen mies etsii onnea naisen kanssa pk-seudulla

Ikinä en ole tätä tehnyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin! Jos onni ei tule kotiovelle, sitä täytyy sitten hiukan houkutella.



Olen 36-vuotias aikuinen mies ja etsin seuraa mukavasta, huumorintajuisesta ja urheilullisesta naisesta. Työni ulkopuolella itselleni on tärkeää viettää aikaa lapseni kanssa ja löytää aikaa myös urheilulle, mutta elämässäni olisi tilaa myös, jopa tilaus, jollekin mukavalla naiselle, jonka kanssa jakaa arki ja juhla. Haastavan työn vastapainona viihdyn hyvin aloillani kotona, mutta kanssasi olisi mukava myös käydä erilaisissa paikoissa ja tehdä asioita, muutakin kuin treenaamista, joka yhdessä tehtynä on myös toki kivaa. Treenaan niin usein kuin on mahdollista vuodenajan mukaisesti erilaisia lajeja ulkona ja mahdollisuuksien mukaan mm. kamppailuun liittyvää toimintaa.



Olen n. 180cm pitkä ja normivartaloinen mies. Ihmiset kuvailevat minua rauhalliseksi, hauskaksi ja luotettavaksi mieheksi. Työni ei ole minulle kaikki kaikessa, mielestäni töissä käydään, jotta mukava vapaa-aika on mahdollista. Vapaa-aikani asettuu iltoihin ja viikonloppuihin, eli siinä suhteessa olen kuten iso osa suomalaisista.



Iälläsi ei ole kovin isoa merkitystä, mutta mielellään alle 40v olisi sopiva, ikähaarukka voisi olla vaikkapa 26-36v. Minulla ei ole yhtä erityistä ihannenaisen ulkoista mielikuvaa, mutta naisellisuus ja urheilullisuus ovat erittäin miellyttäviä ominaisuuksia. Tärkeää on omata kyky kantaa itsensä hyvin ja olla sinut itsensä kanssa. Asustelen pääkaupunkiseudulla, jota toivon myös sinulta, koska en näe itseäni tässä elämäntilanteessa aloittamassa etäsuhdetta. Asun lapseni kanssa kahden, joten tutustuminen ja tapailu etäälle tulisi olemaan turhan haasteellista.



Pidän urheilun lisäksi mm. elokuvista, kirjoista, musiikista (keikat, kotikuuntelu) sekä hyvästä ruoasta ja ruoanlaittamisesta. Yhdessä noiden kanssa puuhaaminen kokemukseni mukaan on tuplasti parempaa. Olen laaja-alaisesti kiinnostunut maailman menosta ja mielelläni keskustelen asioista ihmisten kanssa. En tupakoi, jota en sinultakaan toivoisi.



Ota kummassa yhteyttä, mikäli yhtään kiinnostuit.



Tavoitat minut sähköpostitse: tohtorischultz@posti24.fi





Aikuinen mies etsii onnea naisen kanssa pk-seudulla

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire