mardi 27 janvier 2015

Tarjotaan työtä: Aluevastaava työnsuorittaja (remontit ja kotipalveluala)

Aluevastaava työnsuorittaja



HST-Monipalvelut Oy on Porilainen perheyritys. Yritys on perustettu 2008. Teemme markkinointiin liittyvää yhteistyötä lukuisien eri yhteistyöyritysten kanssa.



Tällä hetkellä rakennamme koko Suomen kattavaa työnsuorittajaverkostoa. Työnsuorittajan tehtävä on palvella kotitalouksia niin remonteissa, kuin perinteisissä kotipalveluun liittyvissä asioissa.



Nyt etsimme remonttialan ja / tai kotipalvelualan asiantuntijaa Aluevastaavan tehtäviin jokaiseen maakuntaan (maakunnan keskipisteeseen). Aluevastaavan tehtävä on hoitaa alueensa markkinointia ja työnsuorittajien rekrytointia.



Asioiden onnistunut hoitaminen ei tarvitse kivijalkakonttoria, vaan asioita voidaan hoitaa tuloksellisesti ja taloudellisesti kotikonttorista käsin. Tarvitset työssäsi auton, puhelimen ja tietokoneen. Huom. remontteihin ja kotipalvelutyöhön (kenttätyö) osallistuva Aluevastaava tarvitsee myös tarvittavan määrän työkaluja.



Aluevastaavan tehtävät sopivat hyvin myös pariskunnille / perheille, joissa asuntoremontti ja kotipalvelupuolen osaaminen kohtaavat.



Toivomme hakijoilta riittävää työn nälkää, rehellisyyttä, kunnossa olevaa taloutta, pitkäjännitteisyyttä, kommunikointitaitoa. Lisäksi olet iloinen, idearikas, supliikki, ennakkoluuloton ja tarvittaessa uskallat jalkautua ihmisten keskelle ns. ovelta ovelle. Kokemus esimiestason tehtävistä katsotaan eduksi.



Kenttätyöstä palkka on tunti tai urakkapohjainen. Tulokseen johtavasta markkinoinnista / rekrytoinnista palkka on provisio.



Ole kanssamme rakentamassa uudenlaista konseptia, jossa työ ja tekijä kohtaavat!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, rekisteröidy palveluun ja täytä hakemus ohjeiden mukaisesti osoitteessa Laskutuspalvelu - Työnsuorittaja Onko sinun vahvuutesi remonteissa, kotipalvelussa vai molemmissa, kerro miksi juuri Sinä olisit se oikea henkilö Aluevastaavan tehtäviin, merkkaa hakemukseen maakunta / paikkakunta?



Lisätietoja arkisin klo.9.00 -15.00 välisenä aikana puh.050 3222 001/ Markkinointivastaava työnsuorittaja Voitto Ruokolainen



Tutustu palveluun osoitteessa:



Laskutuspalvelu - Työnsuorittaja





Tarjotaan työtä: Aluevastaava työnsuorittaja (remontit ja kotipalveluala)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire