mercredi 21 janvier 2015

Salin uudelleen aloitus + motivaation haku.

Morjesta! Olen -93 syntynyt mies(poika) ja olin joskus pari vuotta takaperin ihan hyvässä tikissä, mutta sitten motivaato romahti ja väsähdin salin kannalta.

Nyt on taas sitten elopainoa kertynyt ~80kg ja pituutta ~175cm ja kehosta on lähteny lihakset pois ja keskivartalo on venynyt ennätyslukemiin, kuin myös kunto lopahtanut nollaan.

Nyt pitäisi siis alottaa asioiden korjaus oman temppelin osalta ja ostaa se salikortti taas. Hyvää perustietoa löytyy liikkeista, ruuasta, lisäravinteista yms. mutta tässä kohtaa toivoisin apua teiltä. Ajattelin laittaa tänne pientä kirjaa silloin tällöin omasta edistymisestä ja ottaa viisaammilta neuvoa. Ajattelin alkuun vetää viikon pari ihan kevyttä salitreeniä, kierrellä vähän jokaista lihasryhmää ja liikettä ja sen jälkeen pitäisi keksiä oikea treeniohjelma.

Ennen tein kutakuinkin näin: 1.Vetävät lihakset. 2. Työntävät lihakset. 3. Jalat plus muut mitkä eivät kuulu kahteen edelliseen sarjaan, vähän sillai mututuntumalla mikä tarvitsee reeniä. Kävin salilla aikalailla joka toinen päivä tai joka kolmas miten nyt sattui menemään elämänrytmi. Salin jälkeen palkkarit ja ruoka naamaan ja joskus ainakin bulkkikaudella välipäivinä illalla ruuan jälkeen massalisä/protskusheikki lättyyn.

Eli vinkkejä/motivaatioo saa lähettää tännepäin:whip:

Alla kuva nykyisestä tilanteesta:face:






Salin uudelleen aloitus + motivaation haku.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire