mercredi 20 mai 2015

Cage31

Quote:

CAGE 31
19.9.2015 KLO 16:30
HELSINKI, KULTTUURITALO

OTTELUPARIT
ANTON KUIVANEN VS TBA
RAFAEL DOMINGOS VS TBA
ALEKSI NURMINEN VS TBA
SAKU HEIKKOLA VS TBA
SUVI SALMIMIES VS TBA
MIKKO AHMALA VS TBA
TBA VS TBA

Cage 31 | MMA Finland Oy
Seuraavan Cagen ottelumäärä ja suomalaiset ottelijat max. yhtä lukuunottamatta julkaistu.

Ottelijat ovat nähdäkseni muuten samat kuin viimeksi, mutta Nyyssönen ymmärrettävästi tippunut. Muutama ajatus herää.

Taas vain seitsemän ottelua. Muuten OK, mutta kiinnostavuuden kannalta vaatisi lisäksi jomman kumman Wänttisen (mieluiten isomman) ottelemaan tai Sparvin puolustamaan vyötään. Mutta jos ei, niin sitten Kuivaselle mahd. kova ja nimekäs vastustaja. Vaikka pariaatteessa ymmärrän että halutaan pysyä pelkissä ammattilaismatseissa, niin jos on vain seitsemän ottelua, niin ottaisin esikortin esikortille 3 IMMAF ottelua, niin kuin toisessa ketjussa ehdotettiin. Ne voisivat alkaa esim. klo 17 ja ammattilaismatsit 18:30.
Tämä ei toisi lisäkustannuksia juuri yhtään, mutta sen sijaan tulisi hyvää lisäarvoa varsinkin lajia seuraaville (ja miksei muillekin) ja toisaalta jos jotain ei kiinnosta, niin ei tarvitse tulla paikalle vielä klo 17. Tämä myös tauottaisi iltaa järkevästi eli IMMAF matsien jälkeen tauko, sitten esikortti 3 matsia jonka jälkeen tauko ja lopulta pääkortti 4 matsia.

Mitäs ne Wänttiset muuten meinaavat? Onko loukkaantumisia? Tulee aika pitkää ottelutaukoa.

Ahmalalle soisi jotain hieman heikompaa vastusta tällä kertaa, vaikken toki mitään paistia toivokaan. Nuorelle ottelijalle voi olla psyykkisesti kova paikka saada kaksi kertaa peräkkäin kunnon turpasauna, ja kolmatta ei tosissaan paranisi tulla.

Toivotavasti Rafael saa kunnon vastuksen, edellinen oli täysin vitsi. Peruuntumisesta johtuen mutta kuitenkin.


Cage31

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire