lundi 18 mai 2015

Tilaus tuli tuplana PPS-Shopista?

Elikkä tänään tuli ilmoitus siitä, että tilaus saapui noutopisteeseen ja näinpä se onkin haettavissa. Postiin päästyäni nainen löysi pakettini ja sanoikin minulle, että sulle taitaakin olla vielä toinen paketti. Noh sieltähän se sitten haki hieman erikokoisen laatikon, joka täsmäsi tiedoiltaan ja tilausID:ltään täysin toista vastaavaa.

Kotiin päästyäni ja paketteja avatessa oletin, että toisesta löytyy protsku ja toisesta boosterit. Yllätyksekseni kuitenkin molemmissa oli samat tuotteet paitsi toisesta laatikosta löytyi vetoremmit, jotka olin tilannut samalla ja ne olivat ilmeisesti loppuneet kesken varastoista, joten ilmoittivatkin niiden tulevan "myöhemmin". Toisessa tilauskuitissa, jossa vetoremmejä olikin merkkaus tästä niiden myöhässä tulemisesta.

Eli miten nyt kannattais toimia, PPS-Shopin mokahan tämä on eli jolleivat soittele perään pitäisikö tuplana tulleet kamat pitää ;) vai soitella heille, että nyt kävi näin? Onko tällänen asiakkaan vai kaupan hartioille asetettava ongelma. Onko kellään käynyt samanlailla ja miten toimit ?

TL;DR: Tilaukseni tuli tuplana lukuunottamatta vetoremmejä (jotka kuitenkin olivat toisessa laatikossa), jotka ilmoitettiin tulevan jälkilähetyksenä niiden varastolta puuttumisen takia. Muilla kokemuksia samanlaisesta ja miten kannattaisi toimia? :D


Tilaus tuli tuplana PPS-Shopista?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire