dimanche 24 novembre 2013

Ketoosidieetti aiheesta tietämättömälle

Terve



Kyllä, valitettavasti taas dieettiaiheista asiaa. Toivottavasti jaksatte vastata, itse kun olen, erittäin kiinnostunut mutta vielä suht tietämätön näissä asioissa vaikka luenkin paljon näihin dieetteihin liittyviä asioita, varsinkin kun olis tarkotus aloittaa dieetti ensi vuoden alusta.

Elikkä, olen tässä nyt vähän bulkkaillut ja vielä joulukuu pitäs kerätä massaa (atm 180.5cm/aamupaino 82kg, ikää 21) ja lihasta nahan alle ja sitten ensi vuoden alussa aloittaa ketoosidieetti. Olisi nyt jokseenkin yksinkertaisia kysymyksiä tästä aiheesta koska minulla on vähän epäselvää. Olen kyllä lukenut sivutolkulla tekstiä (ja lauantaina vietin 3-4h lukemalla eri dieeteistä, tylsä lauantai :D) tästä aiheesta mutta olen henkilö joka kerää tietoa eri lähteistä ja eri paikoista, ja muokkaa kysymykset niin että itse ymmärtää asian. Understand?



Suunitelmana on tehdä kehonkoostumusmittaus lähiaikoina kun ei ole kyseistä mittausta ei ole koskaan tullut tehtyä. Sitten kun tiedän kehon arvot tarttis lähtee dieettailee tammikuuss 2014.



Mitkä ovat ne perusarvot (P/HH/R) ketoosidieetille, luettuani tulin sellaiseen päätökseen että P30/H5/R65 arvoilla mennään?

Onko sillä käytännössä mitään väliä mitä syö, kunhan nämä arvot pysyvät?

Mistä tietää olevansa KETOOSISSA? Siitä että hengitys ja kusi haisee pahalle?

Voiko tätä ketoosidieettiä pitää yllä näillä P30/H5/R65 arvoilla käytännössä montakin kuukautta? (tarkoitus kyllä on dieetata pari kuukautta kolme kuukautta ja käydä mittaamassa arvot taas, jos tyytyväinen -> dieetin lopetus, kuullostaako järkevältä?)

Tuossa kun laskeskelin että treenipäivinä tulis saada ~3160kcal (välipäivinä 2600) ni siitä tarttis miinustaa n. 700kcal dieettiä varten, myös välipäiviin?

Dieetti ilmeisesti lopetetaan niin että nostetaan tasaisesti hiilareitten määrää ja laskemalla rasvan määrää suhteessa?

Lisäravinteena toimivat hyvin möllertupla ja kreatiini (5-6 litraa vettä)? Onko tarvetta muihin, sinkki, magnesium jnejne?



Nämä nyt ovan ne mitä mieleen tulee, lisään jos mieleen tulee jotain uutta. Toivon että jaksatte vastata antaumuksella ja auttaa ihmistä hädässä. :nolo:



Kiitos.





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/ravinto/119543-ketoosidieetti-aiheesta-tietamattomalle/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire