dimanche 24 novembre 2013

Kuinka alas rasvat ennen bulkille siirtymistä?

Kokeilin kalastella kysymykseen vastausta tuolta aloittelijan simppelit kysymykset - topikista, mutta se hukkui sinne vailla vastausta.



Eli, tiivistän tässä vähän pohjatietoja samalla:



Aloitin kovan salireenin syksyllä 2012, tältä foorumilta poimitulla 2-jakoisella ohjelmalla. Painoa aloitushetkellä oli 79,8, ja sikabulkilla mentiin. En seuraillut sitten yhtään mitä söi, mitä nyt vähän katseli että proteiinia tulee tarpeeksi päivää kohden, mutta kalorit oli varmasti 3000+. Rasvaahan tuota tuli reilusti, tammikuussa joulu/uv - hiilaripöhnöjen päätteeksi puntarilla käydessä lukema kohosi ~94kg nurkille.



Aloitin Velocity-dieetin tammikuussa, ja yritin käydä salilla siinä oheessa. Ei vaan voimat riittäny, mutta painohan putos aika rajusti (94->86). Velocityn jälkeen oli kuukauden mittainen tauko, jolloin en seuraillut taaskaan kaloreita. Salilla ei oltu käyty kertaakaan.



Maaliskuun 25. päivä aloin käyttämään kalorilaskuri-palvelua, ja aloituspainoksi oli merkattu tuohon 86.1. Nyt tänään puntari näytti 77.8, ja yhä käytetään tuota kalorilaskurin palvelua.

Kuntosalilla alettiin käymään taas huhtikuussa, ja jaksettiin aina tuonne syyskuun loppuun asti (lopussa alkoi heikottamaan jo salilla olo niin paljon, että siellä käynti jäi lopulta. Nyt 22.11. kävin ekan kerran pitkästä aikaa, ja sarjapainot on n. 30-50% vähemmän kuin parhaimmillaan tänä vuonna).



Kävin 2.10. Inbody-mittauksessa, joka antoi rasvaprosentiksi 18.7% (80.5kg). Nyt oon tuota rasvaprosenttia peilaillut, ja käyttänyt netistä löytyneitä laskureita, jotka antavat tavoite-prosentteja noiden perusteella. Haave (10%) paino olis 72.7kg.



Kuinka alas te suosittelette, että rasvat pudottaa, ennenkuin aloitan hallitusti (syklittelemällä) bulkkaamaan taas? Onko tuo 10% tavoite jo turhan alhainen, heijastuuko se jo liikaa tähän lihasvajeeseen jota tässä dieetillä ollessa väkisin tulee?



Sama siis suomeksi: Onko kannattavaa enää pudottaa rasvaprosenttia (ja siinä oheessa enemmän lihasta), vai aloitanko välittömästi treenaamaan plussakaloreilla syklitellysti (6 bulk/2 diet viikot - tai joku vastaava)?





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/aloittelijoiden-osio/119546-kuinka-alas-rasvat-ennen-bulkille-siirtymista/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire