mercredi 27 novembre 2013

Plussaa vai miinusta





Terve!







Siinä heti alkuun threadin aloittamisen syy, eli meitsin kroppa. Varsi on noin 175cm lyhyt ja 68kg kevyt, ja nyt on suunta hukassa - Kuten otsikkokin sanoo, plussaako nyt kehiin vai miinusta? Kuvat on otettu päivän ruokailun jälkeen eli maha vähän pömpöttäen, tosin ryhdikkäässä muodossa eli ei aivan löysänä.

Aloittelija siis olen kuten kuvastakin näkyy, ja tavoitteena kasvattaa lihasmassaa. Fläsää on karkeasti arvioiden 15-18%, joten löysää en mielellään haluaisi kauheasti lisää. Jalat ovat siis mallia tikut, kun eivät kuvassa näy.



Kiinteytys tarkoittaa rasvan suhteellista vähenemistä lihasten kasvaessa, joten alanko syömään maltillisilla plussilla luottaen siihen, että patti kasvaa nopeammin kuin rasva? Vai dieettaanko sen sijaan löysät pois ja alan sitten kasvattaa massaa? Jälkimmäinen kuulostaa turvallisemmalta, mutta ei luurangoltakaan kiva oo näyttää.



Peruskulutukseni on kalorilaskurin mukaan pyöreästi 2000kcal lepopäivänä. Paljonko siis syön treenipäivänä ja paljonko lepopäivänä? Treenipäivänä +300kcal eli noin 2600kcal? Treenipäivänä hiilaria ja lepopäivänä rasvaa?



Ohjelmani on Arskan kultainen kuusikko, jos se tieto jotenkin auttaa. Yksi treeni takana ja tulokset seuraavanlaiset:



Kyykky: 4x10x60

Penkki: 3x10x40

Leuat: 3x (9, 6, 3)

NTP: 4x10x16 (3x10, 1x7)

Haukat: 3x10x20

Vatsat: 4x20



Penkki- ja vatsasarjat olivat aivan liian kevyet ja ntp:ssä oli turhan isot lähtöpainot, mutta muuten sopivan tuntuiset.



Mielipiteitä, vinkkejä? :)





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/aloittelijoiden-osio/119597-plussaa-vai-miinusta/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire