lundi 29 septembre 2014

"Aloittelevalle" apua? Onko tämä ohjelma mistään kotoisin?

Hei! Tämä ei kovinkaan mones viesti ole pakkotoistoon, mutta nyt tuli sellainen olo että kaipaa ns. asiantuntevien apua :) Olen tässä jo vuodenpäivät käynytkin salilla, vähän ylikin joten tuttua on jo tuo salilla rehkiminen, mutta nyt kaipaisin pientä palautetta tästä ohjelmasta jonka kehitin.



Tämän mukaan olen mennytkin jonkin aikaa, mutta huomasin että 14-17 liikettä per treeni on aivan liikaa, niin ajallisesti ja oman kunnon kannalta varsinkin kun olisi kiva saada jotain irti viimeisistäkin liikkeistä.



Mutta kaipaisin oikeasti palautetta, kyllä, voin lukea netistä ja täältäkin miljoona eri treeniohjelmaa yms. mutta jokaisella kun on oma tyylinsä treenata ja niinpoispäin niin ajattelin että ehkä se kivoin on oman mielen mukaan kuitenkin mennä.

Nyt ohjelma näyttää kutakuinkin tältä. n.8 liikettä per treeni ja noin tunnin verran menee aikaa kun ohjelman kunnolla suorittaa läpi. Ennen vedin siis kohdat 1+2 kerralla ja kohdat 3+4 sitten seuraavana treeninä.

Onko tuo ok:n näköinen ohjelma? Koko kroppaa olisi tarkoitus treenata eli tässä tavoitteena 2x viikossa käydä koko kroppa läpi.

Aluksi oli aika paljon simppelimmän näköistä reeniä mutta huomasin että pikkuhiljaa lisäilin ja lisäilin noita laitteita tuonne ja yhtäkkiä huomasin olevani 2-2,5h salilla.



3x8 sarjat



Päivä 1/2 (ma&ti):



1)



-Penkkipunnerrus

-Jalkaprässi

-Ylätalja

-Pohkeet

-Yläselkä: remmiveto seisoen

-Reiden etuosa

-Reiden takaosa

-Peck-Deck / Ala-vinopenkki / penkkikone



2)



-Vipunosto eteen

-Vatsalihas

-Ojentajat

-Hauis

-Selkä (räkkiveto tai kone)

-Torso-kierto / Kylki (kahvakuula / talja)

-Pystypunnerrus (kone)

-Olankohautus painoilla / tangolla





Päivä 3/4 (to&pe):



3)



-Niska (kone)

-Vinopenkki

-Jalkakyykky

-Reverse Grip Pulldown / pulldown

-Pohkeet

-Kulmasoutu

-Jalan loitontajat

-Jalan lähentäjät

-Peck-Back / jokin ns. row-tyyppinen veto taljassa



4)



-Olkapään kierto (talja)

-Selkä (räkkiveto jne.)

-Hauis

-Vipunostot eteen

-Vipunostot sivuille

-Vatsa

-Pystypunnerrus (kone)

-Torso-kierto / kylki

-Olankohautus



Olisi kiva saada palautetta mitä tuohon voisi lisätä, tai muuten muokata järjestystä...toki eipä kai sillä niin väliä vielä tässä vaiheessa ole. Tärkeämpää se on että raahaa persiinsä salille ja antaa palaa, mutta ei kait kysyminen nyt vaaraksikaan ole, saattaapi olla että oppii jotain uuttakin.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1qN854A

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire