jeudi 18 septembre 2014

M: Lippu Optimoi voimantuotto -koulutusseminaariin Jyväskylässä joko 20.9. TAI 21.9.

Myynnissä lippu Timo Haikaraisen, Juha Hulmin ja Tuomas Rytkösen Optimoi voimantuotto -koulusseminaariin Jyväskylässä. Kuten otsikko kertoo, lippu käy kummalle tahansa päivälle, mutta ostaessa pitää päättää kumpana päivänä haluaa mennä. Lauantai ainakin on loppuunmyyty. (Sunnuntaikin saattaa olla, en ole tarkistanut hetkeen.)



Lisätietoa seminaarista: Personal Trainer TH-Valmennus Jyväskylä: Optimoi voimantuotto -koulutusseminaari Jyväskylässä syyskuussa 2014!



Lippu lähtee nopean ilmottautujan hinnalla 246,76 €. Nyt kannattaa hyödyntää mahdollisuus päästä seminaariin loppuunmyytynä lauantaina tai sunnuntaina! Jos haluat lipun, laita mailia mulle osoitteeseen hirvio@parkourakatemia.fi . (Lisäks kannattaa varmaan laittaa tähän vastaus merkiksi siitä, että lippu on mennyt.)



Jos sulla on jo lippu (tai et jostain syystä pääse nyt viikonloppuna Jyväskylään), niin vinkkaa tästä kaikille kavereille, joita kiinnostaa voimailu ja joilla vois olla mahdollisuus olla Jyväskylässä viikonloppuna! Tää on oikeesti aika kova juttu.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1tmYreX

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire