jeudi 18 septembre 2014

Meitsin laihdutusrojekti..

Ensimmäinen postaukseni tälle foorumille, moi vaan Pakkotoiston väki! Olisin heti kaipaamassa hieman neuvoja, sekä myös ehkä hieman vertaistukea oman laihdutusprojektin suhteen. Tähän mennessä olen melkeinpä täydessä hiljaisuudessa puurtanut tämän projektin äärellä. Tunnen myös olevani tällä hetkellä hieman yksinäinen ja elänkin aika eristäytynyttä elämää at the moment, sillä muutin hiljattain täysin uuteen kaupunkiin, enkä juo alkoholia enää, niin ei edes sen vertaa tule missään käytyä. Ainoastaan treeneissa ja koulussa käyn, ja musta on tullut aika antisosiaalinen kun lopetin verkkopelienkin pelaamisen hiljattain. Ei tässä silleen mitään, mutta olis kiva päästä jauhamaan edes itselle tärkeästä aiheesta (laihdutus, ravinto, liikunta jne) niin sais vähän jotain kommunikaatiota ulkomaailmaan suuntaan aikaseksi.



Olen siis pudottanut painoani 140kg -> 87,5kg (aamulla mitattu) noin parin vuoden aikana. Aivan tajuttoman vuoristorataista toimintaa ollut, ei ainostaan tämä laihdutus, vaan elämä itsekin siinä sivussa, mutta olen aina loppupeleissä jotenkin onnistunut kääntämään kurssini kohti valoisempia aatoksia, maitorahkadyynejä ja heraprotskukeitaita. Taustaa sen verran itsestäni, että olen noin parikymppinen miespuolinen henkilö, liikuntaa en juurikaan ikinä ole harrastanut ennen vuotta 2014, työttömänä ollut jo ties kuinka monta vuotta, mielisairaalassa pariin otteeseen vieraillut, psykoosin läpi käynyt ja tätä kautta hullun paperit ansainnut itselle. Oonhan mä aina sen tiennyt ja muutkin hyvin nopeasti sen huomanneet, että hullu olen, mutta ongelma siitä tuli siinä vaiheessa kun lääkärit sen älysivät. No, työtänsä ne vaan tekivät, no hard feelings. Nyttemmin olen päässyt opiskelemaan ja urheilusta on pikkuhiljaa tullut tärkein osa elämääni. Muutenkin olen saanut elämän jo aikalailla raiteilleen, tai niin ainakin yritän uskotella itelleni!



Mutta nyt pulinat pois ja itse asiaan.



Muistelisin tämän kuluneen kesän aikana painoni heitelleen siinä 98-96kg välillä, en ole ihan varma kun en sattunut merkitsemään mihinkään ylös.

Nyt sitten syksyn tullen olen herännyt siihen karuun todellisuuteen, että jos haluan saavuttaa itselleni asettamia päämääriä, mun täytyy ottaa itteäni niskasta kiinni ihan oikeasti. Nyt olenkin reilun kuukauden verran käyttänyt kalorilaskuria ja olen merkinnyt syömiseni ylös. Olen myös laittanut ruokalistani täysin uusiksi. Ennen saatoin mättää ruokaa sen verran että nälkä lähti ja sen verran seurasin, että kunhan proteiinia saa tarpeeksi.



Ruokavalioni reilun kuukauden ajalta:

- 160-180g proteiinia päivässä ja ne tulevat pääasiassa kananmunista (olen jopa ryhdistäytynyt erottelemaan keltuaiset), lihasta (yritän pysytellä kanassa, mutta opiskelijabudjetilla täytyy hyvin usein tyytyä jauhelihaan) ja välillä saatan kulauttaa välipalaksi Fastin Rice80-juomaa. Olen lähiaikoina huomannut kehoni omaavan ongelmia laktoosin kanssa niin en kykene perus herajuomia kurlaamaan.



- Hiilarit tulee pääasiassa tummasta riisistä, myslistä sekä hedelmistä. Ainakin se 350g tulee päivässä syötyä, mutta tällä arvolla olen aina pelaillut jos tunnen tarvitsevani lisää polttoainetta.



- Rasvat kananmunista, pähkinöistä, jauhelihasta, avokadoista. Kalaa tulee ERITTÄIN harvoin syötyä koska budjetti.



Syön treenipäivinä noin 3500-4000 kcal ja lepopäivinä 3000 kcal (miinuskaloreita).



Lisäravinteina, aamusin:

- Pirkan multivita-kivennäishivennäis-tabuletti

- Leader Kalaöljy Omega-3

- Calcia 800 (800mg kalsiumia & 350mg magnesiumia)

- D-Vitaa 5000 iu (125 µg)

- Kreatiini monohydraattia 3g





Treeni:

- Kolmisen kertaa viikossa lenkillä, tavoitteena nostaa lenkkikunto sellaiselle tasolle, että viis kilsaa vois heittää ihan näin kunnon ylläpitämis-merkeissä.

- Lihaskuntoa teen oman kehon painolla kerran-pari viikossa, ei mitään ihmeellistä. Punnerruksia, dippejä, kyykkyjä, askelkyykkyjä, leukoja (en kykene niihin vielä ilman avustavia kuminauhoja) Vatsalihaksia teen täysin omana treeninä kuusi kertaa viikossa (ma, ke, pe erilaisia toistoliikkeitä, ti, to, la pieni lankuttelusessio).

- Lajitreenit (muay thai) tällä hetkellä 3x viikko (kesällä kävin pariin otteeseen kunto thainyrkkeilyssä ja innostuin kuollakseni tähän toimintaan ja nyt vihdoin ja viimein pääsin peruskurssin aloittamaan)

- Ihan vitusti venyttelyä ja keppijumppaa liikkuvuuden takaamiseksi





Tavoitteena mulla olis siis saada paino pudotettua niin alas, että ei olis läskit tiellä treeneissä, kuitenki pitäen lihaskadon minimissään. Mullahan ei siis ole tavoitteena kasvattaa suurta määrää lihasta dieetin jälkeen, ainoastaan sen verran mitä itse laji tuo tullessaan. Olen luonnostaan myös jo aika lihaksikas, ja kerään massaa myös toki herkästi lisää, niin tulen saleilun tod. näk. pitämään minimissään.. Myös aerobista kuntoa yritän nostaa tässä samalla nostaa sekä lisätä notkeutta ja liikkuvuutta.

Haaveena olis päästä kilpailemaan asap thainyrkkeilyssä ja voittaa ihan vitusti, noin niinku lyhyesti kiteyttäen.





MUTTA, palatakseni itse asiaan jonka takia langan väkersin.. Missä vaiheessa lopettaa laihdutus? Haluaisin, että keskivartalon seutu olisi tiukka, sillä nämä nykyiset nahkasäkit haittaa kiertoliikkeessä (lue: lyödessä ja potkiessa) aivan helkutin paljon. Tuntuu aina liikkeessä siltä kun joku olis teipannut vesisängyn kyljestä kylkeen. Hyllyy niin vitusti. Rasvaprosenttini oli noin kuukausi takaperin 14%, painon ollessa 91,1kg. Kuinka alhaseksi se täytyis pudottaa että rupee löysät nahat kiristymään vai onko sillä mitään merkitystä, onko kiristysprosessi jo alkanut?? Kertokaa kokemuksia tai jakakaa tietoa aiheesta jos sattuu löytymään. Saa heitellä kommenttia ja vinkkiä aika vapaasti muutenkin!







Tässä vielä pari poseerauskuvaa elävöittämään teidän visiota minusta ja mun tämän hetkisestä tilanteesta, painokäyrä kalorilaskurista sekä bonarina InBody-mittaus viime kuulta: Kuvalinkki Imguriin

Pituus on siis 182cm ja tämänhetkinen paino 87,5kg (veikkaan rasvaprosentiksi jotain 11??) , mutta ilmenee nämä tiedot tuolta kuvistakin toki.





Kiitos ja kuitti, menenkin nyt nukkumaan, tarkistan huomenna langan jossain välissä jos joku on sattunut kiinnostumaan ihan vastaamiseen asti. Öitä.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1tradox

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire