jeudi 25 septembre 2014

Lihasmassa kasvuun dieetin jälkeen

Kysyin tätä jo toisaalla, mutta uppoaa muiden viestien sekaan, joten aloitan uuden aiheen (sorry).



Eli kaipaan vinkkejä tulevan "massakauden" aloitukseen... N 24v. 167/72. 45 kiloa painonpudotusta takana ja salitaustaa päälle vuoden. Rasvat viime mittauksessa 22.6%, rasvamassa 16.5 kg ja lihasmassa 31.4 kg. Päälle kaksi viikkoa olis tarkoitus kiristellä vielä ylimääräisiä pois, sen jälkeen haluaisin keskittyä lihasmassan kasvatukseen. Perusaineenvaihdunta 1534 kcal, paljonko päälle plussaa? Olen kotiäitinä tällä hetkellä, joten kulutusta ei työn tms puolesta noin muuten tule. Mitä nyt arkitoimet yms. Veivaan 2-jakoista ohjelmaa eli 4xkuntosalia viikkoon.



Olin suunnitellut ruokavalion jatkuvan samalla kaavalla kuin nytkin, mutta isommilla suhteilla. Meneekö metsään, jos makrot: 1943 kcal 191.3g hiilihydraatit 45.6g rasvat 174.7g proteiini? Mitä nyt tutkiskelin itse, niin ei taida riittää noi kalorit? Saa linkkailla hyviä julkaisuja tai muita vastaavia, jos löytyy omasta tiedosta sellaisia. Lihastohtoria ja palstaa koittanut plärätä, mutta kaikki apu tarpeen, että saan homman menemään mahd. fiksusti.



Mielipiteitä sen suhteen kannattaako ylipäätään näillä rasvoilla siirtyä vielä lihasta kasvattamaan vai jatkanko dieettiä esim. vielä kuukaudella?



Kiitos ja kumarrus!





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1us9RzM

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire