Näen jo sieluni silmin, miten kaikki vastaavat tähän ketjuun "veteenkin voi hukkua..." tjsp. :P
Toivoisinkin siis, - vaikka mutuilu on myös tervetullutta - että voisimme enemmän tieteellisestä näkökulmasta puhua aspartaamista (ja miksei Steviastakin). Viralliset suosituksethan on aspartaamin kohdalla vaikka miten korkeat, mutta aikoinaan se hyväksyttiin lähes rikollisen helposti, eli ilmeisesti kyseenalaisia puolia oli myös paljon.
Joku aina sillon tällöin huutelee, että rottatesteissä fenyylialaniini aiheutti syöpää. Saisiko tälläisiä tutkimuksia pöytään?
Aspartaamin puolesta sekä vastaan tehdyt hyvät tutkimustulokset on siis tervetulleita :)
Toivoisinkin siis, - vaikka mutuilu on myös tervetullutta - että voisimme enemmän tieteellisestä näkökulmasta puhua aspartaamista (ja miksei Steviastakin). Viralliset suosituksethan on aspartaamin kohdalla vaikka miten korkeat, mutta aikoinaan se hyväksyttiin lähes rikollisen helposti, eli ilmeisesti kyseenalaisia puolia oli myös paljon.
Joku aina sillon tällöin huutelee, että rottatesteissä fenyylialaniini aiheutti syöpää. Saisiko tälläisiä tutkimuksia pöytään?
Aspartaamin puolesta sekä vastaan tehdyt hyvät tutkimustulokset on siis tervetulleita :)
via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/ravinto/118940-aspartaamista-viela-kerran/
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire