vendredi 25 octobre 2013

Matkakertomus: Japaniassa vol. 3

Taas kutsuu Tokio, ehkä viimeistä kertaa kun IMO 3 kertaa riittänee tuolla. Nyt koluan vielä viimeiset käymättömät paikat kuten Tokyo Tower jne. Lennot bongattiin Finskiltä jo kesällä kun oli tarjouksessa 599 / lanttu ees taas(normi melki tonnin). Hotelli on Hyatt Ragenzy ja maksaa bout 250 euroa / yö. Vaihtoehtona oli Hilton, mut toi Shinjukussa sijaitseva Hyatt oli parempi vaihtoehto.



Mukavaa matkaseuraakin on kun meidän messiin lähtee Godzilla ja Jutta, joiden kanssa oltiin viimeksi Honkkarissa. Aion duunaa ihan raivoisan ison matkakertomuksen etenkin kuvien osalta tällä kertaa. Saan sopivasti terveellä linssillä varustetun jeesus 5S:n maanantaina, niin saa sitten paukuttaa kuvaa sieltä. Nikoni on mukana kanssa ja nyt kuvaan lähinnä maisemia, en enää katukuvaa, sitä on tuhannen kuvan verran jo. Kuvausaika on aamuisin joskus 0600 aikaan kun aurinko niillä main nousee, ei ole vielä kamalasti lössiä ja aurinko matalammalla.



Viimeksi jäi Roppongi Hills kuvaamatta kun uuno jätin kameran hotellille, nyt ei jää, vaan se pitää käydä nappaan pystypanoramana. Jos hotellihuone on tarpeeksi korkealla, niin saan sitten yöllä napattua makeeta settiä, jotain pidempää valotusta kehiin. Ajattelin myös jättää joku yö kameran hakkaamaan time lapsea ja katon sit himassa kasaan sen. Toivottavasti yenin kurssi on tällä kertaa suotuisampi, viimeksi oli 110 ja ekalla kerralla 130.



Sit vain vinkkejä tänne jos haluatte mun käyvän kuvaamassa jotain. Sky treetä en jaksa lähteä varmaan katsomaan, tai ei sitä ees tartte kun näkyy kauas, viimeksi kävin lähellä Asakusassa katsomassa kun ne sitä rakensi. Miso-keittoa tulee vedeltyä taas varmaan aika ahkerasti ja sain Peteriltä ohjeet veivaa 2 kovaa kokokropan treeniä viikon aikana niin pysyy tatsi. Sali maksaa hotellilla mansikoita, mut menkööt tän kerran.





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/matkailu/119028-matkakertomus-japaniassa-vol-3-a/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire