mercredi 30 octobre 2013

Treenikirja

En löytänyt tälle avaukselle omaa osiota, sillä treenipäiväkirjat taitaa olla ainoastaan vip puolella? Pakkotoistoa on tullut luettua nyt lähes päivittäin viimeiset kaksi kuukautta, eli oikeaastaan siitä lähtien, kun löysin jostain kiinnostuksen salia kohtaan. Käyttäjätunnuksen tein sen takia, että saan hieman pidettyä itseäni tasalla tuloksissa, kuulen muiden mielipiteitä ja kasvatan paineita itselleni käydä salilla. :)



Taustoista sen verran, että olen 20 vuotias nuori, joka on ollut viimeiset n. 2 vuotta tekemättä juurikaan mitään. Tai no suoritin armeijan ja kotiuduin 15kg kevyempänä ja puolenvuoden korppina, jpten jotain siellä tuli oikein ilmeisesti tehtyä. Aikaisemmin olen pelannut n. 14 vuotta jalkapalloa, mutta sen lopetettuani alkoi ongelmat painoni kanssa. Tällä hetkellä varressa on mittaa 184cm ja painoa ruhossa 101,5kg (aamupaino 100,5). Armeijan jälkeen kiloja kertynyt vyötärölle takaisin 7kg.



Saliohjelmakseni valikoitui lopulta tuo aloittelijoille suositeltu Starting Strenght. Tätä ohjelmaa on takana nyt about kaksi viikkoa ja hyvältä tuntuu ja innostusta riittää. Salilla olen pyrkinyt käymään jokatoinen päivä ja samalla linjalla yritetään jatkaa. Itselle tällä hetkellä tärkeintä on kuitenkin saada painoa pudotettua alas ja ruokailujani olen hieman tarkkaillut ja päivässä tulee laitettua ruokaa auuhun yhteensä n. 2500 kalorin edestä. Onko järkeä pudottaa kaloreita vielä alemmas, jos salia tarkoitus kuitenkin vetää 3-4krt/vko? Lisäksi olen ottanut nyt mukaan tuon HIIT treenin, jota teen kuntopyörällä tällä hetkellä kolme kertaa viikossa. Alkuun lähden kokeilemaan tuota hiittiä 1:1 ja 45s sykleillä.



Tällä hetkellä tangossa on painoja seuraavanlaisesti;



Kyykky; 55kg

Penkki; 37,5kg

Mave; 65kg

Pystypunnerrus; 27,5kg

Soutu; 40kg





Mitä mieltä muut pakkislaiset ovat onnistunko näillä eväillä pudottamaan painoa? Tarkoitus saada sitä painoa kuitenkin reilusti alaspäin ja samalla hieman lihasta varteen. Tällä hetkellä kalorit eivät taida olla ihanteelliset, mutta näin alussa ei taida olla niin suurta merkitystä vielä?





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/aloittelijoiden-osio/119111-treenikirja/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire