jeudi 24 octobre 2013

Voisiko tämä mies olla millään tasolla minusta kiinnostunut?

Menin humalassa pettämään pitkäaikaista poikaystävääni. Meillä oli ollut ongelmia jo pitkään ja erottiin heti tämän jälkeen. Nyt huomaan ajattelevani jatkuvasti vain tätä miestä, jonka kanssa entistäni petin. Hän vastasi suudelmaan, kehui huuliani, hymyili ja oli todella todella välittävä ja ystävällinen, vaikka itse käyttäydyin huonosti ja lapsellisesti. Ei kuitenkaan ollut mukava vain pukille päästäkseen, koska ei lähtenyt mun mukaan vaikka pyysin. Kieltäytyi kohteliaasti.



Olen todella hämilläni ja ehkä jopa vähän ihastunutkin. En kuitenkaan kehtaa/osaa/tiedä miten lähestyä tätä miestä enää tapahtuneen jälkeen. En ollut oma itseni tuona iltana ja kuitenkin petin toista hänen kanssaan. Hän ei vielä silloin sitä tiennyt, nyt ehkä tietää. En tiedä mikä hänen suhtautumisensa minuun nyt on. Meillä on yhteisiä ystäviä, mutta emme ole tavanneet kun tuon kerran.



Voisiko mies olla millään tasolla minusta kiinnostunut? Onko mulla mitään mahdollisuuksia ottaa häneen enää yhteyttä ja millä tavalla? Tapahtuneesta on jo muutama viikko. Kuulostan ehkä todella epätoivoiselta, mutta oon todella kiinnostunut tästä miehestä.





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/seksi-parisuhteet-deitti/119008-voisiko-tama-mies-olla-millaan-tasolla-minusta-kiinnostunut/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire