jeudi 24 octobre 2013

IronMind Hub Lift New Official World Record

Viime viikonloppuna (19.10 2013) käytiin yksi kovatasoisimmista otevoimailun kansainvälisistä kisoista. International King Kong Grip Challenge 2013 oli legendaarisen kädenvääntäjän ja otevoimailijan Eric Roussinin järjestämä kilpailu. Siihen osallistui 63 otevoimailijaa ympäri maailman. Mukana kilpailemassa oli liki kaikki maailman huiput ja taso todella korkea. WR tulokset paukkuivat rikki sekä kisassa nähtiin paljon myös uusia kasvoja. Lajeina pääosin Ironmindin otevoimaa mittaavia lajeja sekä yhden käden euro pinch.



Suomessa kilpailtiin myös 2 käden euro pinchin Suomenmestaruuskilpailu King Kongin yhteydessä. Myös tässä taistossa nähtiin tuoretta verta lavalla.



Yhden päivän kovimmista tuloksista teki GripMonstersien Matti Harju. Hän rikkoi Zach Jacobsin entisen WR tuloksen North American Grip Sport Organization , Zach Jacobs: World Record Hub Lift ja näin Matista tuli uusi IronMind Hub liftin WR mies Page Title - Ironmind , Matti Harju Breaks World Record on the Hub Myös muita WR tuloksia tehtiin mutta siitä sitten lisää kun olemme saaneet ne kaikki virallistettua. Tässä alla on linkki kilpailun tuloksiin josta selviää overall sekä kaikkien eri painoluokkien voittajat. Suomalaiset pärjäsivät kilpailussa loistavasti!



Grip Monsters :: International King Kong Grip Challenge 2013



Grip Monsters :: Two Hands Euro Pinch Finnish Championships 2013



Matti Harju IronMind Hub Lift 37.76kg World Record - YouTube





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/voimailulajit/119018-ironmind-hub-lift-new-official-world-record/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire